reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

reklama
Dzień doberek :-)

Ja tylko tak na chwilkę, wpadłam powiedzieć, że byłam wczoraj u lekarza i chłopak u mnie nie został potwierdzony - w ogóle nic nie zostało potwierdzone i było wielkie zdziwienie, że w ogóle coś było widać, jeśli był/była tak odwrócony, jak wczoraj... a tak właśnie było... No i zapowiada mi się wielka niespodziewajka do samego końca, jeśli małe się nie będzie raczyło odwrócić :-D

Ale najważniejsze, że potwierdzono dobry stan zdrowia :-)

Eevciaa, Mery - a ja nic nie widziałam :-( Wczoraj na żywo akurat siedziałam w poczekalni, a przez net nie mogę zobaczyć, bo u mnie kiepsko chodzi i w ogóle mi się nie chce ta strona otworzyć... poczekam na jakieś powtórki :-D

Kurcze temat szczepionek to temat rzeka, i tyle rożnych opinie ze głowa boli i zdania między lekarzami też podzielone. Myślę że musimy tez się zdać na intuicję. Mnie tylko nerw bierze że trzeba płacić masz racje Ivett i to nie mało:wściekła/y: W całej Europie pneumo, meningo i te skojarzone są z free dodatkowo nie płacisz nic za leki dla dzieci do 2 roku życia
Giovanessa czyli nadzieja jeszcze jest:-D:szok: to podobnie jak u mojej przyszłej szwagierki w 20 tyg był chłopak, a ostatnio pani dr. stwierdziła że nie widzi tam za bardzo jajeczek:-D:szok: Szwagier jej mowi żeby siary teraz nie robiła bo on już zdążył się wszystkim pochwalić:-D

Hej widziałam filmik który reklamujecie widze,że nowe gwiazdy telewizyjne nam sie tu rozwijaja.Słodko wyglądasz Evcia na tym filmie,kariera jest.
Merry Anke tez faktycznie widać no i Kaje,fajna pamiatka.
A ja mam mój utęskniony weekend na którym obiecałam sobie w piatek,ze nic nie będe robić ino dzieci i nadrabianie tygodnia.Jednak dzisiaj jak wkońcu wstalismy to tu zakupy,bo przeciez nie pracuje w sklepie,sprzatanie chociaż z większa obiad prasowanie i tak do 18 a póżniej zjechały się kumpele i tyle sielanki rodzinnej,ale było i tak ok.Jeszcze jutro dycham i znowu tygodniowe szaleństwo.W tym tygodniu juz jest 1wrzesień,ale te wakacje zleciały.Zreszta na polu dzisiaj juz typowa jesienna pogoda,co mnie zmusiło do kupna kurtek takich deszczowych dla moich pociech.Jak sobie pomyśle o tych cięzkich kurtkach i butach to juz pragne lata,marzenie.
Miłej niedzieli papapa

Ivette jak to jaki szybki i bezbolesny nie? Daj znać co ci gin powiedział.
No a tu faktycznie cisza
Weekend i już po nawet nie był taki zły wszystko poszło szybciutko nawet na hotelu miałam luzik.
No a dziś znowu powrót do rzeczywistości jak jak chcę żeby te dwa tygodnie szybko zleciały bo takie przerypane to jeżdzenia tu i tam a do tego jeszcze przedszkole dojdzie od środy to już wogóle.

Oj weekend był i znikł a nastepny daleko przede mną,nawed o nim nie mysle.Wczoraj razem z moja rodzinka wybralismy sie do Bielska do Magdonalda,ale uciechy było na tym mini placyku zabaw,pomyśleć że dzieciom tak nie duzo potrzeba do szczęścia.A na wieczór moje drogie mamy poszalałam i kupiłam autko,tzn autko to za dużo powiedziane naszego polskiego cinquska-niebieskiego bardzo ładnego.Ponieważ jestem baranem a oni bardzo dziwne i impulsywnie podejmuja decyzje z tąd jest nowy nabytek u mnie,mam jedynie nadzieje,że dobrze i długo bedzie mi służył bo jak narazie to mam szczęście do zakupów.

No więc jestem po wizycie, i dalej nic nie wiem, niby się obrócił ale nie tak do końca , jeszcze się lekarka moja zastanawia bo duży jest no i mój wiek do tego , więc za dwa tygodnie zmierzymy, obejrzymy szyjke i podejmiemy decyzje jaki poród. Póki co przez dwa tygodnie mam jeszcze krążek więc mniejsze zagrożenie że urodze a jak mi zdejmie za te dwa tygodnie to już będzie czekanko i niepewność z dnia na dzień i czekanie czy urodzę wcześniej czy po terminie - no chyba że podejmie decyzję o cesarce więc już będe miała termin za 14 dni ustalony na cesarke:szok:

basiek - gratuluje zakupu zazwyczaj te nieplanowane i spontaniczne są udane:-)

mery - to Ci się zacznie od środy faktycznie - to już się odczuwa że koniec wakacji - wrzesień:-(

no i do tego świadmość znowu długiej zimy - masakra nie cierpię zimy - mogłabym mieszkać cały czas w ciepłym klimacie:-)

Ivette... nie ty jedna nie lubisz zimy... Dziś było tak nieprzyjemnie, że wysłałam Jurka, żeby przepalił w centralnym... od razu przyjemniej się zrobiło... :tak:
Maluszek jeszcze może się poprzekręcać... zobaczysz... Ja Olka urodziłam dwa tygodnie po terminie, a Darię tydzień przed.... :tak:i faktycznie najgorsze było to czekanie. :wściekła/y:
Moja koleżanka teraz czeka na dzidziusia... termin miała cztery dni temu...
Basiek... gratuluję zakupu... zawsze lepiej mieć pod ręką jakieś cztery kółka... :-p
Mery... a ja się już nie mogę doczekać przedszkola...:sorry2: Olek też ... teraz jak mam dla niego mniej czasu to się mu nudzi w domu... a tak pójdzie i się przynajmniej wyszaleje z kolegami... A jak wyprawka?? Już kupiona??

reklama
ja też nie cierpię zimy aż mi sie nie chce a jak sobie pomyślę o trudnościach z wyjeżdzaniem jak sypnie śnieg to już wogóle.
Co do wyprawki to tylko standard mam przygotowane kapcie pościel i recznik. Resztę dowiem sie jak pójdzie bo napewno dadzą listę zakupów. Natka nie chce iść z tego powodu że wiecie jaka ona jest nieśmiała i cycek mamy a teraz i taty no i Patka dochodzi bo przecież jej się będzie nudzić samej w domu tak to Natalia przedstawia. Nie może też pojąć czemu Patka nie idzie teraz z nią do przedszkola tylko w jakimś lutym, no ale zobaczymy co to będzie jutro.
A ja na hotelu siedfzę zapowiada się ciekawy tydzień zajob od rana do wieczora a dop tego mój kochany tatuś stwioerdził że on woli mnie dac zarobić i nie brać tej koleżanki siory i mam siedzieć jaszcze te 2 tyg co mamy nie ma wiec wykończę sie no ale zarobię coś wiecej to i będę miała co wydawać no nie?
Powiem wam że aż zazdroszcze siorze ta Kajusia to złote dziecko takie typowe co je śpi i sra a jak sobie przypomnę jak Patka dawała czadu to co za niesprawiedliwość, ale moje przypuszczenie to takie że ma żółtaczkę i dlatego taka spokojna, zobaczymy bo położna dziosiaj przychodzi pooglądać je obie.
Spadam sprzątac pokoje. Zajrze poxniej ze sklepu.
Miłego dzionka.

Do góry