reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Madzia_pl masz rację juz nie tak wiele czasu nam zostało i za niedługo będziemy tuliły nasze maluchy - acha o Kallusi zapomiałaś ona też z BB i też na pazdziernik - odzywa sie na naszym wątku i narazie 2w1

Tylko to czekanie tak sie dłuży

Kitka, Agusiaa, Zielona - maluchy przesłodkie

Miśka_bb = Agnieszka18
tamto konto nie działa więc musiałam założyć nowe

reklama
Zielona sprzątanie,pranie i te sprawy ;-) Dopiero teraz przysiadłam do kompa bo Oliwka śpi a pózniej idziemy na dłuuuuuuuuuuugi spacer bo pogoda piękna :-D a dzisiaj pierwszy dzień jesieni :-)
Miłego dzionka

Witam

Aga faktycznie jeszcze Kallusia, tak żadko zagląda na ten wątek że zapomniałam o niej. Myślę, że nas powiadomi jak urodzi.

Ale dziś piękny dzień, jestem pełna optymizmu i nawet na chwilęe zapomniałam o zbliżającym się porodzie :-D Zaraz znikam na spacerek.

Buziaczki dla wszystkich dzieciaczków.

A ja właśnie wróciłam z długiego spacerku z moim syneczkiem :-)
Zaraz położe go do łóżeczka i zaczne kontynuować porządki , między innymi mycie okien:baffled: za tydzień syneczek ma chrzciny więc pucuje cały domek :-D a same wiecie jak ciężko się robi przy małym dziecku które wymaga non stop zainteresowania , jedynie jest szansa jak mały śpi :-)

Madzia rozkoszuj się jeszcze tą chwilą kiedy jesteś 2 w 1 :-D Bo nie dużo Ci zostało ;-)
Zielona pucuj,pucuj ;-) Ja mam teraz przynajmniej swobode bo Oliwka już nie potrzebuje takie zainteresowania jak wcześniej i poleży troche sama i się pobawi,więc mam chwile dla siebie.A jak mała się obudzi idziemy na spacerek
Buziaczki dla wszystkich

Witam !!!!
Ale mamy dziś śliczną pogode , wprost wymarzona na niedzielny długi spacer albo wycieczke w góry :-)
My niestety nie możemy się za bardzo nigdzie ruszyć bo mamy popołudniu gości więc siedzimy w domku ale w bardzo milutkim towarzystwie :cool2:

A ja znów będe miała powtórke z wczoraj..................spacerek :-D
A pogoda naprawde wyśmienita,super słońce grzeje,wiatru wcale ehhhhhhhhh.............................mogłaby taka cała jesień być ;-)

reklama
Do góry