Zielona widze ze niezly wozio sobie sprawilas
tzn Oskarkowi
szkoda ze Ciebie tak zle widac!!!prosimy o wyrazniejsze fotki!
Agusiaaa kuruj sie bidulko!!!!no i moze posiedz teraz troszke w domku bo pogoda teraz taka zdradziecka...niby ladnie a wieje wiatr...
Miska bidulko w pracy...ale hihi jeszcze nie dlugo!!!!!
Madziu ja mimo tego iz juz wiele u iej widzialam czyli bardzo szybkie obracanei sie na brzuszek itd to tez jestem w szoku! jeszcze myslalam ze sobie cos ubzduralam i wygadalams ie dzis kumpeli i pow ze tak - to poczatki raczkowania
a jak ma dobry dzien to naprawde kabinuje na tych kolankach niesamowicie
Czasem wogole sie zastanawiam czy u niej to wszystko normalne tak jak zabki bo zamiast dolnych wychodza gorne....
Marzena a gdzie ty mieszkasz???? w 10 p czy tych nizszych:? i ze tak spytam dlaczego ze wzgledu na psa?Mi plac zabaw tez sie baardzo podoba i masa dzieciakow na nim siedzi i oblega wiec tez si eboje ze nie przetrwa do przyszlego roku
CO do spacerkow my najczesciej chodzimy na lotnisko 2 razy dziennie i raz dziennie wlasnie do parku czy tak po osiedlu i dzialkach
Ja moge sie chetnie umowic choc nie wiem czy nie zwariujesz z nami....
wiesz moze zgadamy sie bardziej na gg
wogole to co dziewczyny mialysmys ie chyba wymienic gg....
jak co moj to 1408920 jestem czesto niewidoczna bo malo w domciu jestem i potem odczytuje i odpisuje
milego wieczorku! ja padam tyle sie dzis naspacerowalam
Agusiaaa kuruj sie bidulko!!!!no i moze posiedz teraz troszke w domku bo pogoda teraz taka zdradziecka...niby ladnie a wieje wiatr...
Miska bidulko w pracy...ale hihi jeszcze nie dlugo!!!!!
Madziu ja mimo tego iz juz wiele u iej widzialam czyli bardzo szybkie obracanei sie na brzuszek itd to tez jestem w szoku! jeszcze myslalam ze sobie cos ubzduralam i wygadalams ie dzis kumpeli i pow ze tak - to poczatki raczkowania
Czasem wogole sie zastanawiam czy u niej to wszystko normalne tak jak zabki bo zamiast dolnych wychodza gorne....
Marzena a gdzie ty mieszkasz???? w 10 p czy tych nizszych:? i ze tak spytam dlaczego ze wzgledu na psa?Mi plac zabaw tez sie baardzo podoba i masa dzieciakow na nim siedzi i oblega wiec tez si eboje ze nie przetrwa do przyszlego roku
wiesz moze zgadamy sie bardziej na gg
wogole to co dziewczyny mialysmys ie chyba wymienic gg....
jak co moj to 1408920 jestem czesto niewidoczna bo malo w domciu jestem i potem odczytuje i odpisuje
milego wieczorku! ja padam tyle sie dzis naspacerowalam