reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

a to Loli dzis na spacerku
img0058ra9.jpg

reklama
Agusia a czemu tylko jedno zdjecie??
Oli sliczny!!! jak zawsze zreszta!!!

A wams ie dziewczyny wkoncu otwarly te zdjecia Judi czy nie??

:-D Dziewczynki dziekuje bardzo za pochwały skierowane w strone Natalki:-D Jest mi bardzo miło
Olek ma cudne oczka:-)

Sandra wiesz co ja jej przebiłam jakies 4 miesiace temu-ale teraz zrobilabym to duzo wczesniej-bo Natalka niedaje sobie teraz uszu dotknac jedynie wyczyscic-moja kolezanka przebila swojej coreczce jak miala 4 miesiece i nic sie nie dzialo

Ja jestem teraz sama w domu Natalka spi i mam małego doła:-( bo strasznie mi sie teskni za Grzesiem a do jego powrotu jeszcze 42 dni:baffled: duuuzo no ale 4 miesiece wytrzymalam to i 5 jakos zleci...
Buziaczki dziewczynki;-)

Dziekuje:tak: no mam nadzieje ze szybko minie..............
Grzesiek tez sie juz niemoze doczekac az zobaczy Natalke i mnie przytuli ehhh
a to nasze zdjecia ze slubu 3 ipol roku temu:-D
240620.jpg

240623.jpg

240621.jpg

Zdjecia nie sa profesjonalne no ale :-p

Slicznie wygladalas... piekny bukiet, taki klasyczny i romantyczny... super...
Qurcze a mnie tez moze bedzie czekala pol roczna rozlaka z Jurkiem... ale narazie nie chce nic mowic, bo moze nie pojedzie...

Wszystkie foteczki super :-) Ja pisze z pracy a Oliwce coś jest :-( Dzisiaj wymiotowała,mama poszła z nią do lekarza a ta podejrzewa cos z jelitkami.Normalnie idzie się załamać...Jak zwymiotuje to mają jechać do szpitala do chirurga na konsultacje....oby to nic poważnego nie było.A ja dopiero koło 17 w domu będe :-( Moje maleństwo

reklama
Kitka nic sie nie martw!! wszystko bedzie dobrze! choc latwo mi mwoic...ale sama przechodzilam podobne katusze:(
ja dzis normalnie zamarzla na spacerze....jak wrocilam mialam fioletowe palce i okrutnie pomrozone nogi i tylek!

Do góry