reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Jestem tylko na chwile w domu bo wczoraj pojechaliśmy z nią na chirurgie,zostałam z nią na noc i w nocy miała zabieg :-( Miała jakby jedno jelitko wsadzone w drugie tak jak się rurke w rurke wkłada,zrobili jej to,obyło się z wycięciem bo gdybym przyjechała 2,3 dni pózniej mogłaby miec ta część wyciętą.I przy okazji wyrostek jej wycięli :-( Oj bidulka jak wyglądała,teraz już troszke lepiej.Po 13 jade Artka zmienić bo specjalnie brał urpol z Czech
Papatki

reklama
Witam, dawno mnie tu nie było.
Adaś Spał tylko po kilkanaście minut w ciągu kilku ostatnich dnich i nie miałam czasu. Do tego w niedziele mieliśmy chrzciny. Obawiałam się czy będzie dobrze a zupełnie nie potrzebnie, Adaś przespał całą mszę:happy: a nawet większość przyjęcia.
Kallusia gratulacje dla Ciebie i Juleńki:-D

Agnieszka18 cieszę się że z karmieniem już wszystko w porządku. Ja niestety tracę pokarm i nawet herbatka dla karmiących nie pomaga:no: A nie wiem jak często powinnam karmić butelką. Na opakowaniu Bebilonu pisze że co 3 godziny, a mój Adaś czasem 2 nie może wytrzymać :szok:
Kitka dużo zdrówka dla Oliwci
Bernadka ślicznie wyglądałaś na ślubie. A miesiąc minie szynciej niż ci się wydaje.
Agusiaaa Oluś to duży chłopak. Wygląda na dużo starszego:tak:

A to zdjęcia z chrzcin Adaś z rodzicami.

Kitka duuużo zdrówka dla Oliwci. Biedne takie maleństwo. Ciekawe od czego jej się to stało. Dobrze ze już po wszystkim. Ucałuj ją ode mnie.

Pozdrawiam
Marzena

Już jest lepiej,dzięki za ciepłe słowka :-)
A to co ona miała to była wada wrodzona i dobrze że pediatra szybko rozpoznała bo by było nie ciekawie.Noc mi fajnie przespała,dalej pod kroplówką lae od razu lepiej z oczków jej się patrzy :)
Pozdrowionka

A tu toszke Olusia w kilku ujeciach...
tak sobie pije z kubeczka i prosze mi nie przeszkadza...
img0094ab8.jpg

img0093ei7.jpg

juz rozpracowalem ten pojazd... hmmm....
img0102qi4.jpg

zajadam sie pyszna zupka z indyczkiem...
img0106xe1.jpg
lubie czytac i jesc ksiazki...
img0123xe6.jpg
img0122nj2.jpg

a to moj nowy wyczyn... stanie na mamie...
img0136lv0.jpg

O rany no wspolczucia-ale dobrze ze wszystko sie dobrze skaczylo!!!
Agusiaa no ni mam pytan zdjecia super a oczka twoja mala ma przesliczne!!
Natalka oczywiscie zakatarzona wczoraj bylam z nia u lekarza naszczescie oskrzela czyste ma ale dzis mi troche pokaszluje:-(
No a mi jeszcze zostaly 3 wyklady i zdaje egzamin wewnetrzny i bede zaczynac jazdy takze prosze drogie kolezanki niechodzic srodkiem drogi:-D :-D :tak: hehehehe

No a do przyjazdu Grzesia jescze 38 dni:tak:
ehh juz niemoge sie doczekac:-D :-D :-D

No to buziaki ide obiadek jakis zrobic
pa trzymcie sie cieplutko:tak: ;-)

Agusia Oli slicznie wychodzi na zdjeciach!!!
Kitka mamy nadzieje ze juz duzo lepiej! i trzymajs ie mocno!
Kallusia wielkie gratulacje!!

A pogoda cudna!!!wczoraj bylismy na polku od 9.50 do 16!!!! z przerwa na obiadek! :)

Coś tu ucichło ostatnio.
Kurcze taka cudna pogoda a Adaś ma zapalenie oskrzeli i nie możemy wyjść na spacerek. Dobrze że udało się nam chociaż szczepienie we środę załatwić.
Adaś był dzielny i tylko troszke popłakał. A waży już 5500g :tak:

Kitka myślę, że już duże lepiej z malutką?

Pozdrawiam i miłego weekendu.

reklama
Mam pytanko jak wyglądała u Waszych maluszków szczepinka na ramieniu która była aplikowana w szpitalu - chodzi o gruźlicę

U mojej malutkiej zrobił sie bąbel z ropą wielkości około 1/5 cm
czy to dobrze??
:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

Do góry