reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Agnieszka tak byc powinno z ta szczepionka... nie przejmuj sie bo wszystko jest w porzadku... Olek tez mial takiego ropnego babla...
a dzis bylam w szpitalu na wyspianskiego u kolezanki... i faktycznie po tym remoncie jest tam calkiem przyjemnie...

reklama
Agnieszka to jest normalne ;-) po szczepieniu tylko staraj się nie zamaczać tego za bardzo a to samo zejdzie
A z Oli o niebo lepiej po niedzieli wychodzimy do domku

Kitka ciesze sie!!! dobrze ze wszystko dobrze sie skonczylo i juz nie dlugo Oli bedzie z wami!!

A to troszke nas:
na spacerku i z babcia:)

Dziewczynki witam:-)
Zdjecia jak zwykle superowskie:tak:
Cosik sie pogoda popsuła:wściekła/y: a tak fajnie bylo ehhh
A to zdjecia Natalki z wczoraj
na tym sie zlosci
241515.jpg

A tu chyba sie zamyslila:-D
241520.jpg

A pozatym to nic mi sie dzis niechce!!
Natalka dostala jakiesgos uczulenia i niewiem na co normalnie juz mnie cosik chce trafic!!:wściekła/y: Ona jest alergiczka i ciezko wyczuc na co:confused:

Nieznacie jakiegos dobrego alergologa w bielsku??Bo chodzilam do pani Grazyny Janickiej ale niewiele to dało:sick: A Natale nadal sypie smaruje ja juz po 5 razy na dzien masciami z witamina A lub jakimis natluszczajacymi chyba ze widze ze juz ma jakies to zapalone to niestety mascia sterydowa no ale ilez mozna.......Niechce jej smarowac masciami ze sterydem-daje jej zyrtec i wapno ale to tez niewiele pomaga
Natalka ma rowniez AZS atopowe zapalenie skory-jej ubranka plucze po 2 rozy i uzywam dzidziusia i to w ilosci BARDZO minimalnej
Ale i tak to nic niepomaga-Natala nadal sie drapie boje sie zeby jej skor nie zaczela pekac:-(

Ależ Judytka ma piękne rzęsy - pozazdrościć.

A nasz Adaś znów przeziębiony :-( Dziś pani doktor stwierdziła zapalenie krtani. Jestem wściekła bo bawiłam się w odciąganie przez cały listopad, pokarmu i tak mam niewiele, a chciałam aby dostał ode mnie dużo przeciwciał. A tu już drugie takie poważne przeziębienie. Od dziś zaprzestaj e odciągania. ?I tak za całe 24h miałam 60ml :szok:

reklama
Dzięki Wam wszytskim za porady dotyczące szczepionki - bąbel pękł i już iwdze że się goi - i jeszcze jedno pytanie jeśli chodzi o szczepienia
Kupowałyście szczepionki ( te za 120 zł X 3) czy szczepiłyście maluszki za państwowe pieniążki?
No i co z tymi dodatkowymi pneumokoki i te inne?

Bernadko - ja ze starszą córcią chodziłam do dr Szczerbowskiego w Centrum Pediatrycznym - nie wiem czy jeszcze tam przyjmuje ale pomógł

Na pewno przyjmuje też prywatnie w domku w Aleksandrowicach

LILITH - agentka ta Twoja córcia - bardzo silna - już sobie ładnie staje

Do góry