• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Blada kreska na tescie

Witam. Robiłam test fakt faktem przed spodziewana miesiączka. Druga kreska jest blada. Na drugi dzień powtórzyłam test ale wieczorem(pewnie dlatego) brak drugiej kreski.Czeka m za miesiączka.. Według was ten pierwszy test może oznaczać że jestem w ciąży?

reklama
Rozwiązanie
Cześć dziewczyny,
Oficjalnie mogę sie pochwalić:) miałyście racje i dziękuje za wszystkie wasze odpowiedzi, blade kreski okazały sie prawdziwe:) w piątek bęta 34,38 dzisiaj (poniedziałek) 217,90 czyli chyba przyrost prawidłowy. Jeszcze raz dziękuje za wsparcie i pozdrawiam was :)
Zrób z porannego moczu A najlepiej bete i będziesz mieć pewnosc
Tak z

Tak wiem o tym. W pierwszej ciąży była gruba wyraźną krecha a teraz to sama nie wiem.. Poczekam z dwa dni i pójdę na badanie,załączam zdjęcie. Jest na pewno niewyraźne

Załączniki

• IMG_20190905_214310.jpg
    IMG_20190905_214310.jpg
    881,5 KB · Wyświetleń: 607
  • IMG_20190905_214310.jpg
    IMG_20190905_214310.jpg
    881,5 KB · Wyświetleń: 591
Jak ja widzę kreskę, to znaczy, ze kreska jest, bo ja cieni cienia nigdy nie dostrzegam :D
A jeśli wychodzi druga kreska, to lepiej od razu zrób betę, bo niech się tak zdarzy, że kolejny test znowu wyjdzie negatywny i znowu będziesz rozmyślać, analizować, a po co, skoro możesz mieć pewność od razu ;)

Tak z

Tak wiem o tym. W pierwszej ciąży była gruba wyraźną krecha a teraz to sama nie wiem.. Poczekam z dwa dni i pójdę na badanie,załączam zdjęcie. Jest na pewno niewyraźne
Miałam identyczną [emoji6] z każdym kolejnym dniem była mocniejsza ale robiłam z porannego moczu. Teraz mamy 25tydzień [emoji4] powtórz test tak jak należy ale na moje możesz już się cieszyć [emoji6]

reklama
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry