Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak zZrób z porannego moczu A najlepiej bete i będziesz mieć pewnosc
Zrób z porannego moczu A najlepiej bete i będziesz mieć pewnosc
Tak wiem o tym. W pierwszej ciąży była gruba wyraźną krecha a teraz to sama nie wiem.. Poczekam z dwa dni i pójdę na badanie,załączam zdjęcie. Jest na pewno niewyraźneZrób z porannego moczu A najlepiej bete i będziesz mieć pewnosc
Miałam identyczną [emoji6] z każdym kolejnym dniem była mocniejsza ale robiłam z porannego moczu. Teraz mamy 25tydzień [emoji4] powtórz test tak jak należy ale na moje możesz już się cieszyć [emoji6]Tak z
Tak wiem o tym. W pierwszej ciąży była gruba wyraźną krecha a teraz to sama nie wiem.. Poczekam z dwa dni i pójdę na badanie,załączam zdjęcie. Jest na pewno niewyraźne
Jak jest odczytana po czasie to negatywny wynik.Tak z
Tak wiem o tym. W pierwszej ciąży była gruba wyraźną krecha a teraz to sama nie wiem.. Poczekam z dwa dni i pójdę na badanie,załączam zdjęcie. Jest na pewno niewyraźne
Kreska wyszła od razuA po jakim czasie wyszła Ci ta druga keska ?Ja zrobiłabym bete
![]()