Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jak najbardziej do lekarza trzeba się udać ,niech sprawdzi co się dziejeDziś zrobiłam kolejny test tu już nawet cienia nie ma. Jednak lekarz i tak jutro bo niepokoi mnie ten brak okresu gdzie zawsze był idealnie
Po jakiś 7 minutachPo jakim czasie się pokazała? jest cień cienia
Mam nadzieję że wytworzyła się tylko jakaś reakcja chemicznaTest odczytuję się max do 5 min , dla pewności zrobiłabym badanie krwi , lub rano z 1 moczu test
Brak okresu. Od ponad miesiąca biorę tabletki vibin mini. A na białych nie dostałam okresuDla pewności powtórz rano ,i odczyt do 5 min , a co Cię skłoniło do wykonania testu?
W ciąży nie byłam na pewno bo było tak obfite krwawienie że raczej nie jest to możliwe. A tabletki biorę dosłownie co do godziny. Lekarz we wtorek. Dzisiaj tylko siedzę i płacze. Jestem 4 miesiące po ccWiesz co wydaję mi się że tabletki są bardzo dobrą formą anty, ja używałam i "wpadka " mi się nie zdarzyła , dziwna sprawa że nie ma @ powinnaś skontaktować się z ginem ,bo tak działać nie mogą ,no chyba że byłaś w ciąży zaczynając zażywać tabletki ,lub zapomniało Ci się którejś wziąć