Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jak najbardziej do lekarza trzeba się udać ,niech sprawdzi co się dziejeDziś zrobiłam kolejny test tu już nawet cienia nie ma. Jednak lekarz i tak jutro bo niepokoi mnie ten brak okresu gdzie zawsze był idealnie
Mam taką nadzieję. Okres powinien być 14 czerwca. Więc kreska była by dosyć wyraźna jeżeli była by to ciążamyślę że to nie ciąża ,spokojnie wydaję mi się że prędzej źle dobrane tabletki ,pójdziesz sprawdzi co się dzieje i zmieni tabletki
Tak zrobię. Ale ogólnie był robimy ranoTak mi się wydaje ,ale to też kwestia kiedy robiony ,ale jeśli mówisz że po 7 min to raczej to nie to , u mnie w dzień @ była jaśniutka kreska ale pojawiła się praktycznie od razu , może żeby do wtorku nie płakać zrób jutro rano z 1 moczu będzie pewność ?
No właśnie bardzo dziwne. Okres powinna dastac 14.,wiec kreska powinna być wyrazniejszaMi taka kreska po 7 minutach zwiastowala ciążę ale to było w dzień @. Dziwne. Zrób sobie badania z krwi
No tak bo ja teraz jestem 6 dni po terminie wczoraj była taka Zobacz załącznik 988971Zobacz załącznik 988971
[/QUOTE
Ja również widzę cień , identyczny jaki był u mnie gdy kilka dni spóźniała mi się miesiączka.Ja widzę cień