reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Bobaskowo-zapraszamy na ploteczki

Melduje się i ja.:biggrin2:
U nas ciąg dalszy ładnej pogody,więc dziś też zaliczymy pewnie podwórko u babci,i plac zabaw jak Maciuś wróci ze szkoły.:biggrin2:
Dziewczyny jak ja dobrze mam z tym moich mężusiem.Wczoraj znowu wlazł do kuchni i stał przy garach,więc nie musiałam myśleć co na obiadek zrobić.I zapowiedział że dziś też on może zrobić.
Wczoraj zrobił duszone polędwiczki,z ziemniaczkami i surówką,a dziś ma zamiar zrobić te reklamowane pomysł na "Soczyste żeberka"ciekawe co to z tego wyjdzie.
Emilek szaleje właśnie z pieskiem, m.poszedł na zakupy.A ja pije sobie kawkę.
Postanowiliśmy z m.że na razie nie wyjeżdża ,na pewno do wiosny,będzie z nami w domu.I jest w trakcie badań do pracy.Wraca na stare śmieci jak to się mówi.

Miłego dnia życzymy.
oho pies piszczy chyba Emilek go za mocno przytulił,
;-) lece

reklama
a ja mama melancholijny dzien dzis,bylam u mojego synusia na cmentarzu,porozmyslam troszke o zyciu i wyciszylam sie ,bardzo luie takie samotne wypady na cmentarz do Niego-Krzysia malego ach.....

poprosilam Go aby czuwal nad nasza Zosia....

no zesz a tu co sie stalo:szok::szok::szok:
wczoraj sama :crazy:dzisiaj pierwsza jestem w szoku ze nikt nic nie napisal:errr::errr:
u nas w porzadku maly juz dobrze:tak:dokucza na maxsa:tak:
pozdrawiam cioteczki i uciekam na kawke :-)i dalej sprzatac zajrze pozniej moze ktos cos napisze:baffled:
noi mam nadzieje ze wieczorkiem bedzie jakis odzew:tak:

HELLO WEKEENDOWO
U nas pogoda ładna,chociaz nad ranem przeszła taka ulewa że szok.
Maciuś siedzi dziś od rana u teściów ,bo szwagier z danii przyjechał,a on go lubi bardzo,więc siedzi i truje mu wątrobę.
Pierwsze co to wziął Lakiego żeby się nim pochwalić.
Emil śpi,mężuś poszedł puścić się w totka :-D:-D:-D
A ja obiadek kończę robić,tzn.sam się robi,mięsko się piecze.
Idę tez zrobić sobie kawkę bo usnę na stojąco,chyba ciśnienie coś kiepskie bo łażę senna.
Buziolki do wieczorka

Hej!
Oj co tu ostatnio pusto:szok::-:)confused:

Ja pozymakalam sprawy i teraz powinnam pojawiać się regularnie, ale glównie wieczorami bo dzień mam zalatany. Sąsiadka co odprowadzała mi Krzysia do przedszkola zdecydowala sie dać córkę do zerowki według nowego schematu i teraz muszę sama Krzysia odprowadzac i przyprowadzać a jeszcze Ania ma do szkoły na popołudnie i mi się dzień rozjeżdża:crazy::dry::baffled:

Asiulkato dobrze masz jak mąż trochę w domu posiedzi...ahhh jak mnie się marzy że będę miała M codziennie to i posiedzieć razem i pokłucić się jest z kim:-D no i o czwartym dzidziusu byśmy mogli pomyśleć...ale na razie stwierdziliśmy że mamy zobowiązania finansowe i jeszcze pasuje żeby rok tak popracował:-:)-:)-(

Sabinko nic nie wiedziałam o Krzysiu:-:)-:)-( przykro mi. Duży był?

Pozdrawiam kobiety!!!!:-):-):-)

dzien dobry wszystkim!!!!
witaj Zuza spowrotem u nas:-)
rzeczywiscie pusto tutaj ostatnio ale ja jakas bez nastroju do pisania:-(wogole wszystko mnie wkurza,zloszcze si o byle co i na byle kogo,malemu juz pare razy sie oberwalo :-:)-(wogole jakas rozdrazniona jestem na maxa:-(
Zuza co do mojego aniolka to zmarl nam 15 minut po porodzie:-:)-(teraz mialby juz 8lat i 8 miesiecy:-:)-(

no nic ja uciekam smazyc placki ziemniaczane;-)zajrze pozniej lub wieczorkiem moze juz w lepszym nastroju papapa milego dnia laski:-)

WITAJCIE LASECZKI.
Ja tez jakoś ostatnio bez weny i entuzjazmu do pisania.
Zalatana jestem bo załatwiamy to wykupienie mieszkania na własnościowe,i papierków trochę trzeba było załatwić.Ale już na piątek mamy umówionego notariusza.Więc jest ok.A i jeszcze latam i załatwiam świstki na rodzinne,ale nie jestem pewna czy dostaniemy je.

Emil własnie usypia,Maciek w szkole.
Byłam wczoraj z psem u weterynarza na szczepieniu i go ostrzygliśmy od razu jak śmiesznie teraz wygląda,taki dorosły się zrobił.
Lece obiadek robić,ale jeszcze nie mam koncepcji co zrobić.
Do później papa

hej Asia!!
no to rzeczywiscie zalatana jestes ale skad ja to znam do rodzinnego tez latam po swistki jeszcze nam tylko z urzedu pracy brakuje zaswiadczenia i mojego m z jego gminy ze tam nie pobiera zasilku,ale to dopiero w piatek bo ma miec wolne wiec to zalatwimy i przy okazji umowe na internet i telefon bo sie nam koncza promocyjne i jak zdaze to jeszcze w piatek wpadne do gminy zeby zlozyc ten wniosek o rodzinne ale tez tak jak ty nie wiem czy dostaniemy ale sprobowac mozna a noz sie uda

reklama
A nie wiem jak to zrobię,bo notariusza mam umówionego na 15,a moja siostra rodzona ma ślub o 14.15,chyba się rozdwoję.:baffled:

Do góry