reklama

Bobaskowo-zapraszamy na ploteczki

Powiem Tak dziewczyny !!!!

Pisac aby pisać z kimś !!!??? kto sie napatoczy na wątek nie bawi mnie , Wy dla mnie byłyscie osobami , koleżankami , przyjaciólkami z którymi mogłam sobie popisać , tutaj zasuwacie , a ja akurat na zamknietym , nawet nie wiedziałam że tutaj piszecie dopiero teraz , a tam nikogo , tak sie robi !!!!:-(:szok:

widac jakie wazne byłysmy dla siebie:-(:-(

reklama
zgadzam się z Gosiakiem, nie pisałysmy po to by pogadac z byle kim, a pisalysmy na zamknietym bo sie lubimy, znamy itp fajnie bylo...a teraz co..Najpierw Madzia Badaicka znika na jakis czas, a potem wraca i postanawia utworzyc nowy wątek. to super, miłego pisania laski.oo mam pomysł, a może każda z nas utworzy nowy wątek? będziemy skakały z kwiatka, cyt wątku na wątek:)

Ostatnia edycja:
pewnie ze wolno, Sabinka mi nie chodzi o kłótnie, ale tworzyłysmy pewnego rodzaju fajny, zgrany zespół, część z nas nie chce lub nie może pisac na otwartym, tak ciężko to zrozumieć?
a na zamknięty po co mam zaglądać skoro wy tu. wyglada na to ze sie powoli rozpada wszystko a szkoda....

ależ oczywiście sabinko że tak , ale tam ja zagladałam codziennie ale widziałam że nikt nie pisze , więc prawie sama nic nie pisałam , bardzo sie do Was przyzwyczailam i opwoeidzialam Wam tyle z mojego życia ze poprostu głupio się czuję że tam nawet odzewu nie ma a tutaj tak chetnie piszecie , a inaczej byłoby gdybysmy tam ze soba pisały i powiedziały sobie " dziewczyny tu zasuwamy a tam tak z doskoku", a ja nie wiem czemu Sabinko mam wrazenie że ja ty tylko wyrazam swoje zdanie a ty jabys mnie atakowała( jezeli się mylę to pzrepraszam)

reklama
Kasiu ja tez sie nie chce klocic bo nie ma o co ja rozumiem ze sa sprawy o ktorych tutaj nie chce sie pisac wiec jest zamkniety i mozna tam
zauwazylam nawet natym forum ze duzo jest takich nazwijmy to podwojnych watkow i jak zapewne zauwazylas ja bylam dzis na zamknietym i napisalm moze nie duzo fakt ale nie mialam czasu poprostu a wieczorem zagladnelam nikogo nie bylo wiec jestem tutaj przeciez ja nie mowie ze sie tam juz nie bede pokazywac czy pisac

boze ja chyba nie pojde dzis spac

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry