no wlasnie ale dlaczego? forum to nie nazwa, forum tworza ludzie prawda? pisalybyscie tam, byloby tak samo, tylko ze nikt nie pmyslal np o gabi, ona nie chce wogle nawet o pierdolach z tego co wiem pisac na otwartym..chyba ze sie myle..zreszta znacie laski historie jej, wiecie dlaczegoTak jakoś samo wyszło.wchodzisz na główną stronkę BB,i od razu widać że któraś z nas się odezwała,a tam wchodzisz,wchodzisz i wychodzisz bo grobowa cisza jest.
reklama
Sabina-mama Macka
kwiecień 2006
a i jeszcze jeno nie mam najmiejszego zamiaru tlumaczyc sie z tego co tutaj napisalam takie jest moje zdanie i juz
asiulka271
Mama Maciusia i Emilka
Tak teraz to najlepiej zróbmy tak.Poobrażajmy się na siebie na wzajem ot tak po prostu,pokasujmy oba wątki i będzie good.
Sabina-mama Macka
kwiecień 2006
Tak jakoś samo wyszło.wchodzisz na główną stronkę BB,i od razu widać że któraś z nas się odezwała,a tam wchodzisz,wchodzisz i wychodzisz bo grobowa cisza jest.
dokladnie Asia masz racje
Sabina-mama Macka
kwiecień 2006
Tak teraz to najlepiej zróbmy tak.Poobrażajmy się na siebie na wzajem ot tak po prostu,pokasujmy oba wątki i będzie good.
tak pewno byloby najlepiej ,ja juz nie bede dyskutowac wiecej na ten temat
bo najlepiej z gruntu miec swe zdanie i tyle, Sabinka postaraj sie zrozumiec a nie sie obrazactak pewno byloby najlepiej ,ja juz nie bede dyskutowac wiecej na ten temat

kadia2
Fanka BB :)
dobrze nie ma tematu fakt Sabinko ale wiesz myslalam że na tyle się znamy że możemy sobie szczerze pogadac , ale okazuje sie że nie bo zaraz słysze że że nie będę pisała ani tu ani tu itd , i teraz tak za atwilaś sprawe że to ja jestm winna no cóż milego pisania
reklama
Sabina-mama Macka
kwiecień 2006
ale ja sie nie obrazilam nie mam o co poprostu czekam az burza ucichnie
Podziel się: