reklama
badaicka
Paulusia i Filipek
Sabina-mama Macka
kwiecień 2006
witaj Madzia widze ze podpisik zmienilas ale jaszczuro-kijanka jest hihihi
ja godzinke temu wrocilam z miasta Mielca i powiedzialam zeto byl moj ostatni kurs wiecej nie jade jako kierowca i tyle,bylam w koncu u zlotnika poszerzylam sobie slubna obraczke bo mnie ciut uwierala i lezala a szkoda bo sie niszczyla zaliczylam jeszcze lidla kupilam mlodemu galoty i pizamy i po kasie szok
ja godzinke temu wrocilam z miasta Mielca i powiedzialam zeto byl moj ostatni kurs wiecej nie jade jako kierowca i tyle,bylam w koncu u zlotnika poszerzylam sobie slubna obraczke bo mnie ciut uwierala i lezala a szkoda bo sie niszczyla zaliczylam jeszcze lidla kupilam mlodemu galoty i pizamy i po kasie szok
Sabina-mama Macka
kwiecień 2006
wiecie co nie wiem czemu mi sie sama strona nie odswieza buuuu
badaicka
Paulusia i Filipek
Młoda bo moze piszesz z EXplorera.Przerzuc się na MOZILLE to bedzie Ci sie sama odświeżała
Sabina-mama Macka
kwiecień 2006
Madziu ja pisze przez Opere a moze nie odswieza bo nikt wiecej nie pisal w tym momencie
dobry wieczor!!!
dobry wieczor!!!
badaicka
Paulusia i Filipek
Aaaaacha 
Mnie na Mozilli raz odświeza a raz nie to zalezy czy jeszcze gdzie indziej klikam,bo teraz to na 3 watkach sedzę i kazdy mam osobno otwarty tzn na osobnej karcie

Mnie na Mozilli raz odświeza a raz nie to zalezy czy jeszcze gdzie indziej klikam,bo teraz to na 3 watkach sedzę i kazdy mam osobno otwarty tzn na osobnej karcie

Sabina-mama Macka
kwiecień 2006
kochana to zeby ci sie nie pomieszalo z tych trzech watkow wszystko hihihi
ja narazie na jednym i to nie wiem jak dlugo
ja narazie na jednym i to nie wiem jak dlugo
badaicka
Paulusia i Filipek
Spoko jestem tu,na zamknietym i na staraczkach daję radę.
Nie takie rzeczy się robiło ;-)
Nie takie rzeczy się robiło ;-)

reklama
badaicka
Paulusia i Filipek
A i zapomniałam,ze na n-k jeszcze z 2 koleżankami pisze 

Podziel się: