reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Bobaskowo-zapraszamy na ploteczki

reklama
H4n5-13w-1.jpg

jest Moja kruszyna w bajeranckich binoklach

powiem ci ze rośnie jak na drożdzach i mądrala sie z niej robi jest taka rozważna gada jak najeta i spryciula z niejjak mnie dopracy odprowadzają to zawsze od kuby cos wyciagnie dziś musiał jej kupić kolejnego balona i dmuchac juz po drodze

No nic Anetko ja tyz znikam bo oczka sie zamykają i Paweł juz skończył w kuchni i chce spac bo rano do pracy a jak klikam.
Miło było.Dzieki,ze wpadłaś poklikac chwilke.Buźki for all

reklama
Nie no wieczorkiem na ławeczce na dworze :-D
Kurczak a mój Paweł własnie gary zmywa :cool2::cool2::cool2:
to jest zycie chłop w kuchni a żona z piwkiem przed kompikiem :-D

to ci dopiero dobrze;-)z tym chlopem ale ja za twa rada tyz gonie do roboty i narazie pomaga zobaczymy jak dlugo:baffled:
093.gif

witam znajome i nie znajome mamusie
witaj Anetko super ze sie odezwalas:-)
Madzia mój R.też dziś w kuchni urzędował,zrobił obiadek,podał ślicznie,i posprzątał po obiadku,ale było pyszne.

Ajć,
Madziu zrobił mięsko duszone w sosiku,z ziemniaczkami,i nawet surówkę do tego sam zrobił,z kapustki pekińskiej z wszystkim co się dało.Wiesz jak smakuje coś co się samemu nie przygotuje.Na samo wspomnienie mi ślinka leci.:-):-):-)

ajc nie rob smaka;-)
Nio dawaj koniecznie.
Ja miałam 2 kociaki ale jak się od tesciowej wyprowadzalam to oddałam je tesciowi kolezanki bo z astma to niestety nie moge mieć

ja tez nie mam kota a szkoda bo bardzo lubie ye futrzaki:tak:
H4n5-13w-1.jpg

jest Moja kruszyna w bajeranckich binoklach

super:-)

Do góry