reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Bobaskowo-zapraszamy na ploteczki

reklama
Witam!:-):-):-)

Mam nadzieję że uda mi się tu wkręcić choć wiem że trudno bo znacie się z jednego zamkniętego ...ale spróbuję:tak:

Coś o mnie: Zuza 33 lata:szok::tak: 3 dzieci Ania 8 lat Krzyś 5 i Maciej roczek. Jestem podobnie jak Wiktoria słomianą wdową i mąż tylko w weekendy

Pozdrawiam i mam nadzieję że mnie zaakceptujecie i będę mogła pisać z Wami

Dzien doberek !!
dzis u nas ciut chlodniej odrazu lepiej
smile.gif
ale slonce wychodzi to pewnie znow bedzie goraco potem...
ja robie sobie wlasnie kawuche,obcielam juz szymkowi wlosy
smile.gif
..nie chcial ale dalam rade troche plakal ale tak szybko sie udalo...juz mial dlugie..
pranko juz wisi na balkonie...:-)

jak widze to Anika juz wogole nie zaglada na forum,szkoda ...

witam nowa mamusie !!
jak ci sie zyje tak samej z trojka dzieci?? chyba troche ciezko co czy dajesz rade??
ja bym chyba wykorkowala,podziwiam cie !! :-):-):-)

Ostatnia edycja:
Witam!:-):-):-)

Mam nadzieję że uda mi się tu wkręcić choć wiem że trudno bo znacie się z jednego zamkniętego ...ale spróbuję:tak:

Coś o mnie: Zuza 33 lata:szok::tak: 3 dzieci Ania 8 lat Krzyś 5 i Maciej roczek. Jestem podobnie jak Wiktoria słomianą wdową i mąż tylko w weekendy

Pozdrawiam i mam nadzieję że mnie zaakceptujecie i będę mogła pisać z Wami

witaj Zuza:-)fajnie ze do nas dolaczylas im nas wiecej tym weselej:tak:napisz cos wiecej o sobie gdzie dokladnie mieszkasz i jak sobie radzisz jako slomiana wdowa:-)
ja jestem Sabina mam 30 lat:szok:i jestem mama 3 letniego lobuza tez Maciusia:-D:-Dzapraszamy kiedy masz tylko czas i ochote:-):tak:

reklama
Dzień dobry,cześć i czołem pytacie skąd sie wziołem.Jestem wesoły Romek mam na przedmieściu domek :rofl::rofl::rofl::-D:-D:-D
Witam,witam i o zdrowie pytam,wracam wreszcie do świata żywych :tak:

Asia co ta 30 taka malutka kochana nie ma sie czego wstydzic przeciez 1979 rocznik najlepszy jest pod sloncem hahahaha
O nie zgłaszam weto,strzelam focha-rocznik 80 tez jest spoko :-D
No to witam sie środowo przy kawce Kamilek jeszcze spi :szok:a Martynka już na nogach od 6:30 jak zwykle musiałam jej bajeczki włączyc i oglądała.:tak::tak:A ja niedługo lece do sklepu.Będe później może
Boshe kobito ja Cie podziwiam z tym wstawaniem :tak:
Paulina od wtorku idzie do przedszkola a ja sie zastanawiam jak my bedziemy wstawac,bo my to spiochy jesteśmy

witam z upalnej Trzciany!!!
Asia slodki ten wasz laki mowie ci schowaj go bo go ukradne hhaha
ja wlasnie wrocilam od pani doktor bylam z tymi wynikami i wsoi jest ok jestem zdrowa i za robote trzeba mi sie wziasc jeszcze tylko gin pozostal ach...
pije kawusie i do pozniej papaa
Kurcze z tym Twoim G,nio! Człowiek by sie przekręcił jakby cos sie działo.No ale jak sie wczasował to teraz zaciążone na pierwszy ogień poszły.
Jak wogóle Twoje cykle teraz,co?
wogole jak wam minal dzionek bo ja to prawde mowiac nic nie zrobilam mialam lenia jak nic ale jutro nadrobie zaleglosci moj gadek ma dwa dni wolnego boze ja chyba oszaleje z nim w domu znow zapanuje chaos i totalne niezorganizowanie
U mnie jest tak od jakiegos czasu wogóle sie nie moge zorganizowac,syf na lepiance a pranie lezy nie poprasowane :baffled:

I wyobraź sobie przeglądałam te meble bo lubię takie,a tam dwie pary butów dziecięcych
Aśka Ty farciaro :tak:;-)

Ale jestem niedobra żona.Co??
Oj Ty niedobra,oj,oj,oj :-D:-D:-D
Ja nie pamiętam kiedy ostatnio odkurzałam
Oj ja tyz nie pamietam,moze dla tego mam taki syf na lepiance :szok::-D

A jutro ide do fryca bo już nie mogę na siebie patrzeć tak zarosłam.I w ramach rekompensaty odmalowałam dziś pazury na ku...ewską czerwień.:-p:-)
:-):-)

Aha i z nowości w końcu mam ciepłą wodę ,...normalnie cywilizacja wróciła;-):-D:-D:-D
O Lord to juz wiem czemu Twój M sie tak moczył jak zobaczył te pazury:-D:-D:-D
No full wypas ciepła woda w kranie,cio ;-);-);-):-D:-D

Do góry