reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Bobaskowo-zapraszamy na ploteczki

reklama
Witam wieczorową porą i dziękuję za miłe przyjęcie!:-):tak:

Ja to głównie wieczorkiem bo przez dzień z moją trójcą to czasu nie ma. Ale nie długo wrzesień i starszaki do szkoły i przedszkola pójdą więc ja tylko z Maćkiem zostanę to i czasu będzie wiecej.

Dziś się przetworami zajęłam...papryka pikle i takie tam:-D

witam nowa mamusie !!
jak ci sie zyje tak samej z trojka dzieci?? chyba troche ciezko co czy dajesz rade??
ja bym chyba wykorkowala,podziwiam cie !! :-):-):-)

Na początku samej było ciężko, teraz się przyzwyczaiłam bo to już 5 lat:szok::tak: i nawet na trzecie dziecię się zdecydowaliśmy w między czasie. Marzy nam się jeszcze czwarte...ale może najpierw mężowi uda się pracę zmienić na taką bliżej domu:cool2:

Pozdrawiam i będę zaglądać bo widzę że się świecicie;-)

no witaj Zuza
ja juz jestem mlody spi ja wymyta wypachniona,my w zasadzie to tez raczej wieczorami bo przez dzien to inne zajecia sa ale czasem ktos wpadnie na chwilke z kawusia a ja teraz chleje piwko
Alcooliques03.gif

a ja wam nawet nie napisalam ze mialam dzis zabojczy dzien mlody wwstal po 7 juz!!!! i co za ym idzie upierdliwy byl caly dzien normalnie w kosmos go wyslac w koncu go maz zapakowal w auto i pojechalismy do tesciow to przez droge sie ciut zdrzemnal i humor sie poprawil ale teraz juz smacznie spi

aaa i zapomnialam dodac ze prze dwa dni wolnego mojego m nie poklocilsmy sie a to mozna uznac za sukces hahahha

Ostatnia edycja:
reklama
no jak moglam nie przyjąć jak my PRAWIE koło siebie mieszkamy:-D:-D:-D dziękuję!

a moje dzieciaki tak przez wakacje się rozregulowały że jeszcze nie śpią
ale jak zaczną wstawać o 7 a nie o 10 to piorunem się uregulują:tak:

Do góry