reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Bobaskowo-zapraszamy na ploteczki

reklama
My już w domu -niestety,pokazy jak już wiecie nie zakończyły się pomyślnie.
W drodze do Radomia mijaliśmy 4 wypadki drogowe ,bo się każdemu na pokazy spieszyło:szok::wściekła/y:

Dojechanie do samego lotniska graniczyło z cudem,już do Radomia był wjazd zablokowany przez policję.
Więc kierowali wszystkich na drużki polne.Znaleźliśmy fajne miejsce,jakieś 300metrów od lotniska.Efekty pokazu były super,mój Maciuś zachwycony był pokazami z tymi kolorowymi dymami.
Pooglądaliśmy kilka pokazów,i pojawił się SU z zaciekawieniem oglądaliśmy jego akrobacje.A tu nagle znikł za linią lasu,każdy myślał że to taki efekt specjalny,a tu nagle pojawiła sie zamiast samolotu ogromna chmura dymu i ognia:-:)-:)-(
Najgorsze jest w tym wszystkim to ,że służby medyczne miały utrudniony dojazd przez gapiów,normalnie ludzie lecieli na łeb na szyję żeby zobaczyć miejsce wypadku.Z małymi dziećmi przez pola i łąki lecieli.Aż coś się robiło.Żandarmeria wojskowa i policja wkroczyła bardzo szybko i pomalutku opanowali sytuację,zablokowali dojazd do miejsca tragedii,ale i tak ludzie sposobami się tam dopchali.Uwierzcie mi że potrafili autem na łąkę wjechać i jechać po niej aby być jak najbliżej:szok::szok:.
Najlepiej wyglądało też to że starsi na ogół schorowani panowie,jak wsiedli na swoje rowery to normalnie wyścigi sobie urządzili,kto pierwszy na miejscu.I przy tym utrudniali jazdę kierowcom,bo po prostu nie zwracali w ogóle uwagi na auta,i kilka razy o mały włos jakiś dziadeczek nie wleciał pod auto
Coś okropnego.:-:)-:)-(
Dobrze że Maciuś nie widział tej tragedii,akurat poszedł do samochodu po picie.

(*)(*)(*) dla pilotów

Asiu wspolczuje przezyc naprawde(*)(*)(*)-dla pilotow
a co do ludzi to bez komentarza poprostu......
nie wiem czy pozniej zagladne bo cosik mnie spanie bierze a mlody jeszcze nie kapany wiec za nim usnie to zejdzie jakby mnie nie bylo to wybaczcie bede jutro na milion procent papapa

dzien dobry!!!!!
melduje sie ze zyje i jestem i ze juz odwalilam kawal nikomu nie potzrebnej roboty ;-)czyli pranie sprzatanie i gotowanie:szok:wczoraj wieczorem nie wchodzilam bo mnie strasznie glowa bolala zreszta boli do teraz :baffled:nie wiem czy to cisnienie czy co:-( wlasnie pije kawke na ktora zapraszam serdecznie :tak:

Witam bobaskowe mamusie!:-):-):-)

Ja dziś tak troszkę dziwnie bo jeszcze wakacje ale już szkoła:eek::confused2: Zrobilam dzieciom ostatnie zakupy i ...nie wiem jak do dziesiątego (czytaj wypłaty) dożyję:-(. Ale pocieszam się tym że kupione mam właściwie wszystko.
Dzieciakom dalam dzień lajtowy czyli że dzisiaj mogą jeszcze robić co chcą...bo od jutra:cool2: Maciek śpi obiad od wczoraj więc mam czas na mój ulubiony nałóg:tak::-D;-)

Asiulka jak wczoraj oglądałam w TV relację o wypadku zaraz pomyślalam o Tobie, czy byliście i jak Maciek to przeżył.
Dla pilotów
[*]

Sabinko oby głowa przestała boleć!!! A co do niepotrzebnych nikomu prac to czasem faktycznie mam wrazenie że nikt nie widzi i nie docenia...ale ja jestem pedantka z babci prababci więc sprzątam bo nie wytrzymalabym w bałaganie

Pozdrawiam!:-)
Będę pewno wieczorem, choć dziś pewno trochę póżniej bo trzeba będzie starszaki porządnie pokąpać i spać wcześniej położyć

Ostatnia edycja:
WITAM SIĘ I JA.
U nas od rana piękne słoneczko,mój mężuś był dziś na grzybkach,uwielbia je zbierać ,dlatego Maciuś dziś rano pierwszy raz wyszedł z psem wcześniej.Bo zawsze mężuś to robił,więc miał swój dzień.Przyszedł zadowolony zdał relację z całego spacerku i cieszył się że Laki go słuchał.

Teraz mąż gotuje sosik grzybowy:-p:-):-)

Witam bobaskowe mamusie!:-):-):-)
Asiulka jak wczoraj oglądałam w TV relację o wypadku zaraz pomyślalam o Tobie, czy byliście i jak Maciek to przeżył.
Dla pilotów
[*]

Sabinko oby głowa przestała boleć!!! A co do niepotrzebnych nikomu prac to czasem faktycznie mam wrazenie że nikt nie widzi i nie docenia...ale ja jestem pedantka z babci prababci więc sprzątam bo nie wytrzymalabym w bałaganie

Byliśmy,i niestety widziałam wszystko,dobrze że Maciuś nie widział ,jak pisałam wcześniej.:-:)-:)-(

To ja mam to samo z tym sprzątaniem,mąż się śmieje że na tym punkcie to ja skrzywiona jestem:-D:-D:-D

Dziękuję za zaproszenie

Sabinka może to migrenowe te bóle głowy.Mnie jak tak boli czasami to aż w kibelku ląduje i bllllle.Na samo wspomnienie mnie trzepie,i odpukać już dawno mnie nie dopadło.

Teraz się pożegnam jadę z Lakim do weterynarza.
Do wieczorka

Ostatnia edycja:
reklama
hej!!!
Boze jakiego mam dzis lenia:szok:masakra chyba za wczesnie z rana rzucilam sie w ir roboty:eek:jeszcze glupia wymislilam sobie na obiad pomidora i nalesniki:oo:zupa juz jest dawno a naleniki jeszcze mecze o dzizes:rofl2:
i jeszcze chwilke temu zadzwonil moj szwagier czyli brat mojego G z wiadomoscia ze zmarlu mu(szwagrowi)tesciowa i pogrzeb mamy w srode:-:)-:)-(boze ja ja tak lubilam ona miala juz 87 lat ale byla superowa z duzym poczuciem humoru jak na ten wiek i tak bardzo chciala zyc i ta podstepna sepsa ja zabrala brrrrr:-:)-:)-(bo byla schorowana miala cukrzyce bialaczke i jeden pan bog wie co jeszcze i na koniec jeszcze to......

Do góry