reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Marcysia, super widok:) pięknie :)
U nas tez się wypogodzilo ale ja mam z okna szpitala widok na kontener z gruzem bo tu remont jest :szok:
Mimo wszystko słońce pozytywnie na mnie wpływa i trochę mam humor lepszy:) poza tym zrobiłam sobie nielegalna wycieczkę do sklepiku i kupiłam prawdziwa kawę w kawiarence :) cudowne uczucie napuc się wreszcie kawy:)

Ostatnia edycja:
reklama
Mnie na początku ciazy odrzucało od kawy ale już z 3 miesiące normalnie pije. Tzn w domu bo tu to pierwsza dziś dopiero.

Wiecie co, to jest niemożliwe ale w tym szpitalu jest tak obleśne jedzenie, ze ja to w szoku jestem. Nie da się zjesc. Zupa to woda z kilkoma ziemniakami, codziennie taka sama, bez smaku. Na obiad żółte, zimne ziemniaki i kawałek gotowanego mięsa twardego jak kamien. Bez żadnych przypraw. Aż sie wierzyć nie chce, pierwszy raz w życiu cos takiego widzę...przeciez ludzie tu nieraz długo leżą i Cos takiego im dają. Mi codziennie cos przywozili do tej pory bi bym z głodu umarła.

Ja tez lubie kawe ale odkad jesrem w ciazy to ani ednej nie wypilam. Lekarz mowi ze dobrze bo dadotkowo magnez trzeba by brac. Pod W-wa 21st.w cieniu. Leze na lezaczku i jest cudownie. Maz sadzi pelargonie i inne kwatuszki zeby bylo nam kolorowo ☺
Aga dasz rade. Dzielna jestes!

reklama
Marcysia, mogę zrobic zdjęcie ale to nie odda sytuacji;) to trzeba spróbować. Dziś słyszałam jak panie sprzątające komentowały, ze pacjenci na jedzenie narzekają i ze one się nie dziwią. A same jadły co innego oczywiście.

Ja w pierwszej ciazy tez nie brałam magnezu ani żadnych witamin ciążowych. Teraz biorę tony leków a problemy i tak są...

temperatura w Warszawie 21 C, słońce swieci, w pokoju gorąco, duszno, a wredna położna nam cały czas drzwi zamyka.

Do góry