reklama
Mitaginka a jaki wózek w końcu kupiłaś?
Wiecie, że te moje koszule do karmienia kurier woził 3 dni!! Dopiero jak zadzwoniłam na infolinię to raczył przyjechać.
Diuśka jak czujesz się gorzej to może weź antybiotyk
Joolz Day ;-)
agatka1990
Zaciekawiona BB
Ceneo - porównanie cen, sklepy, perfumy, agd, rtv, komputery tez się zastanawialismy nad wozkiem i ten nam się podoba
agatka1990
Zaciekawiona BB
Wózek 2w1 Tako Alive Eco 2015 (spacerówka + gondola) pisze tak bo ta strona nie wchodzi:/
Wózek 2w1 Tako Alive Eco 2015 (spacerówka + gondola) pisze tak bo ta strona nie wchodzi:/
Ładny kształt gondoli :-)
monisiap5
Fanka BB :)
Malinowa biorę tylko Duphaston i Clexane od początku ciąży i nic innego.
Zapytam jeszcze czy słyszałyście o tym żeby zakładać pessar razem ze szwem szyjkowym??
Zapytam jeszcze czy słyszałyście o tym żeby zakładać pessar razem ze szwem szyjkowym??
Malinowa biorę tylko Duphaston i Clexane od początku ciąży i nic innego.
Tak, słyszałam o tym. Jedna z nas tu tak ma, Millly. A czemu pytasz?
monisiap5
Fanka BB :)
Bo na ostatniej wizycie lekarz zapytał jak się zapatruje na taką ewentualność we wtorek mam wizytę i nie bardzo wiem co mam odpowiedzieć.
Z jednej strony wiadomo że zrobię wszystko żeby dzidziuś siedział spokojnie w brzuszku, ale z drugiej strony czytałam że pessar powoduje infekcje a u mnie niestety nawet bez ciała obcego infekcje są bardzo częste więc zastanawiam się czy bardziej sobie nie zaszkodzę tym krążkiem.
Z jednej strony wiadomo że zrobię wszystko żeby dzidziuś siedział spokojnie w brzuszku, ale z drugiej strony czytałam że pessar powoduje infekcje a u mnie niestety nawet bez ciała obcego infekcje są bardzo częste więc zastanawiam się czy bardziej sobie nie zaszkodzę tym krążkiem.
Niby słyszałam o tych infekcjach, ale właśnie dlatego przy krążku trzeba aplikować sobie raz na kilka dni globulki lub smarować np Clotrimazolum. Ja mam pessar dwa miesiące i póki co jest ok! A dlaczego gin Ci to proponuje? Mówił?
reklama
agatka1990
Zaciekawiona BB
Monisiap5 a jak dluga masz szyjke, ze proponowal jedno i drugie?
Podziel się: