reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Juz wypiłam 2,5 litra wody ...
Kiedy na chwilę poczulam sie na tyle dobrze,to zmierzylam biust no i 90 w i 79 pod.
Zglupialam z tymi tabelkami...

Ałł zabolalo mnie gdzies na dole...mam nadzieję, że to od kopniakow.

A mój dzień dzisiaj sponsoruje kapusta :-D na obiad kapusniak i m.in kapusta zasmazana. Może nie peknę ;-)

Był kurier, przyniósł tel, chciałam go naładować żeby potem jak M.wróci to tylko przełożyć kartę, ale boję się go otworzyć, żeby włożyć baterię ;-)

Tabelki są zamotane dlatego zamówiłam taki rozmiar jak aktualnie mam.

hej.. ja dziś rano czułam się lepiej niż teraz..oko mnie boli i nad okiem..pewnie nadal zatoki;/ trochę pospałam, trochę z synkiem na dworze posiedziałam i tak bym chciała już wyjść do ogródka, pogrzebać w ziemi, posadzić kwiatki i ogólnie więcej czasu spędzać na powietrzu..ale co zrobić..jednego dnia piękne słońce a dziś np chłodno i zimno..
Jup współczuję nocki;/ nie mogę się już doczekać aż rozpakujemy się wszystkie i z radością będziemy tu pisać jak to wspaniale się czujemy:))) mój tak mnie czasami obkłada, że aż mnie wykręca z bólu więc nie wiem jak Ty dajesz radę z dwójeczką.
Auralka oj chciałabym w końcu być zdrowa bo nie dość, że ja się męczę to i maluch pewnie przez to ma nie fajne warunki. A Twoje smutaski na bok.. chyba, że to wyjątkowo marudny dzień to sobie pomarudź:))
Mitaginka fajnie, że masz nowy tel:) zawsze to jakiś nowy gadżet do ogarnięcia;)

malgoś zdrówka, dobrze, że chociaż ta glukoza ok

Auralka no zachciało mi się ;-)latać po urzędach, bo zaraz po narodzinach małej opuszczamy Wawę i chcę mieć już wszystko dopięte na ostatni guzik. A, że Polska to jedno wielkie państwo w państwie to człowiek musi milion wniosków wypełnić, które i tak sensu nie mają.

Jup
dla Ciebie też zdrówka

Ewelina, Diuśka, Martha co u Was?

Malinova ja psychicznie przygotowuje sie do jutrzejszego szpitala:) sama jestem ciekawa czy pojdzie szybko, czy jeszcze sobie pochodze. Mam nadzieje, ze tylko nie zachca mnie bez sensu trzymac przez weekand w szpitalu.

reklama
Do góry