reklama
A mój dzień dzisiaj sponsoruje kapusta
na obiad kapusniak i m.in kapusta zasmazana. Może nie peknę ;-)
Był kurier, przyniósł tel, chciałam go naładować żeby potem jak M.wróci to tylko przełożyć kartę, ale boję się go otworzyć, żeby włożyć baterię ;-)
Tabelki są zamotane dlatego zamówiłam taki rozmiar jak aktualnie mam.

Był kurier, przyniósł tel, chciałam go naładować żeby potem jak M.wróci to tylko przełożyć kartę, ale boję się go otworzyć, żeby włożyć baterię ;-)
Tabelki są zamotane dlatego zamówiłam taki rozmiar jak aktualnie mam.
hej.. ja dziś rano czułam się lepiej niż teraz..oko mnie boli i nad okiem..pewnie nadal zatoki;/ trochę pospałam, trochę z synkiem na dworze posiedziałam i tak bym chciała już wyjść do ogródka, pogrzebać w ziemi, posadzić kwiatki i ogólnie więcej czasu spędzać na powietrzu..ale co zrobić..jednego dnia piękne słońce a dziś np chłodno i zimno..
Jup współczuję nocki;/ nie mogę się już doczekać aż rozpakujemy się wszystkie i z radością będziemy tu pisać jak to wspaniale się czujemy
)) mój tak mnie czasami obkłada, że aż mnie wykręca z bólu więc nie wiem jak Ty dajesz radę z dwójeczką.
Auralka oj chciałabym w końcu być zdrowa bo nie dość, że ja się męczę to i maluch pewnie przez to ma nie fajne warunki. A Twoje smutaski na bok.. chyba, że to wyjątkowo marudny dzień to sobie pomarudź
)
Mitaginka fajnie, że masz nowy tel
zawsze to jakiś nowy gadżet do ogarnięcia
Jup współczuję nocki;/ nie mogę się już doczekać aż rozpakujemy się wszystkie i z radością będziemy tu pisać jak to wspaniale się czujemy
Auralka oj chciałabym w końcu być zdrowa bo nie dość, że ja się męczę to i maluch pewnie przez to ma nie fajne warunki. A Twoje smutaski na bok.. chyba, że to wyjątkowo marudny dzień to sobie pomarudź
Mitaginka fajnie, że masz nowy tel
malgoś zdrówka, dobrze, że chociaż ta glukoza ok
Auralka no zachciało mi się ;-)latać po urzędach, bo zaraz po narodzinach małej opuszczamy Wawę i chcę mieć już wszystko dopięte na ostatni guzik. A, że Polska to jedno wielkie państwo w państwie to człowiek musi milion wniosków wypełnić, które i tak sensu nie mają.
Jup dla Ciebie też zdrówka
Ewelina, Diuśka, Martha co u Was?
Auralka no zachciało mi się ;-)latać po urzędach, bo zaraz po narodzinach małej opuszczamy Wawę i chcę mieć już wszystko dopięte na ostatni guzik. A, że Polska to jedno wielkie państwo w państwie to człowiek musi milion wniosków wypełnić, które i tak sensu nie mają.
Jup dla Ciebie też zdrówka
Ewelina, Diuśka, Martha co u Was?
monisiap5
Fanka BB :)
Martha to trzymamy kciuki żeby wszystko sprawnie poszło i mam nadzieję że wkrótce będziemy Ci gratulować z okazji narodzin maluszka.
:-)
:-)
reklama
Podziel się: