reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Witam Was dziewczyny:)

Dziękuję Wam za życzenia dla mojej Igusi:) Impreza się udała, Iga zadowolona z prezentów, a ja nawet troszkę z gości posiedziałem:) za to wieczorem też padłam jak mucha:)

Pogoda cudna, nic tylko na spacer iść, także Mitaginka jesteś usprawiedliwiona. Zresztą od czasu do czasu coś nam się od życia też należy:)
Gratuluję Ci rozpoczęcia 37 tc:) jej, to już sama końcóweczka:) tak się bałaś że nie dotrzymasz, a za tydzień Twoja ciąża zostanie uznana za donoszoną:)

Auralka, to dziś troszkę odpocznij, na pewno wszystko minie:)

Mitaginka ahh zazdroszcze tez bym chciala chociaz na balkonie posiedziec jak tak ladnie no ale moze za jakis czas bede mogla :-)

Gratuluje skonczonego 36 tc :-):-):-)

Auralka to dzisiaj juz odpoczywaj tylko.

Dzastina no to super ze coreczka zadowolona, impreza udana i Ty szczesliwa :-)

LucalEw, a nie masz jakiegoś leżaczka żeby troszkę poleżeć na tym balkonie? Ja cieszę się że obie moje ciąże to okres jesienno zimowy, bo wiem że przez całe lato bardzo ciężko byłoby mi leżeć :-(

Mitaginko
Gratuluję kolejnego tygodnia.

Tęsknię za Wami,lezeniem i liczeniem kolejnych dni....!!!!!!!

Widuje maluchy i trudno mi je ogarnac choc jestesmy razem z mężem, ciągle mnie boli brzuch ale mniej za to plecy bardzo,lezenie odebralo mi kondycję, ledwo chodzę.
Pozdrawiam Was kochane dziewczyny.

Jup, ja też tęsknię. Wczoraj myślałam ze właśnie skończylaBYs 36. Po porodzie spadek nastroju jest normalny, zwłaszcza jak nie wszystko idzie po naszej myśli. Sama to przechodziłam. Ale minęło. U Ciebie też wszystko się wkrótce ułoży. Buziak

reklama
Mitaginko dziękuję kochana. Mam lezki w oczach. Tyle dni tu razem spędzilysmy....!!
Tyle wsparcia...

Ech, mam aplikacje ciazowe wciaz w telefonie...

Teraz jestem w jakims innym świecie taka nie gotowa...

Do góry