reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Auralka
Ja dziś z takim optymizmem jechalam na wizytę, pewna,ze wrócę, ze teraz czuje się chwilowo (?) zawiedziona obeotem spraw,gorzej..
Nie moge spać tak tu gorąco, suche powietrze...
A teraz robili znów ktg.

reklama
Jup trzymaj się Kochana! Jesteś pod opieką. Miejmy nadzieję, że zrobią wszystko żeby przedłużyć pobyt maluszków w Twoim brzuszku. No i jesteś na miejscu. Więc jak coś szybko zareagują. Będzie dobrze ;) trzymam kciuki i ściskam mocno ;)

Martha powiem Ci jaka jest instrukcja obsługi pierwszego dziecka, Kochać, Kochać, Kochać doświadczenie przyjdzie z czasem, Twoja bezradność wobec takiego maluszka jest zrozumiała i usprawiedliwiona więc śmiało możesz sobie popłakać od czasu do czasu, poczekaj jeszcze ze dwa tygodnie a będziesz miała wrażenie że jesteś już mamą od 10 lat. Powodzenia.

Jup nie stresuj się Twoje maluszki sa już naprawdę spore, 33tygodnie to na bliźniaki naprawdę dużo wiadomo że chciałabyś więcej więc jesteś zawiedziona obrotem spraw, ale jesteś w szpitalu pod kontrolą lekarzy którzy na pewno zrobią wszystko żebyś jeszcze trochę wytrzymała, a jak nie to na pewno zajma się odpowiednio dziećmi, trzymaj się, daj sie sobą odpowiednio zająć i odpoczywaj bo niedługo już na zawsze będziesz niewyspana :-D

Mam dostać sterydy.
Choc mieli podzielone zdania.
Magnez caly czas idzie.
Gorąco duszno . Mało jedzenia ;-)
W domu bylo tak wygodnie...
Więcej lezalam choc tu mam ten magnez niby i nie moge sie ruszyć.

Nie wiem ..jeden uwazal,ze to juz bez sensu,za późno, drugi,ze przecież do 34 sie daje...no to tamten sie x koncu zgodził. ;-)

reklama
Mitaginka
Tak,jestem w dwójce i jest jedna koleżanka z pssarem,ale znacznie lepiej sie czuje, siedzi sobie z laptopem,a ja morduje ten lewy bok,niestety tylem do niej i tak jak gadamy co nieco :)

Do góry