reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Milly Kochana dzięki !
dzieki,ze napisalas podnioslo mnie na duchu ! Mam nadzieję, ze u Cibie dobrze,czesto myślę

Skurcze nie ustępują, ale nie ragularne nie bolesne ,takie jak na okres i spinajace, rozwarcie na 3 cm.
Zobaczymy co powiedza na nastepnym badaniu.

Jup, może skoro rozwarciE postępuje to chcą ciąć zanim akacja sama na dobre się rozKrEci. Żeby nie robić potem tego w pośpiechu. Będzie dobrze. Musi być.

Jup słońce masz wciąż skurcze, rozwarcie postępuje, ciąża bliźniacza... naprawdę lekarze wiedzą co robią!
Pamiętaj, że oboje mają ponad 2 kg i jesteś w skończonym 33 tc! Jestem pewna, że będzie dobrze :tak: trzymam kciuki za was :tak:

Ja nadal ze szwem 2w1. Skurcze są, ale w granicach normy. Po świętach jak nic się nie zmieni ściągamy szew i zobaczymy co się będzie działo.

Jup trzymaj się mocno! Trzymamy kciuki! Będzie wszystko dobrze. Oddaj się w ręce lekarzy. Oni wiedzą co robią. Najważniejsze że jesteś na miejscu! Jesteśmy z Tobą myślami!

Jup, kochana trzymaj się! Tulę Was mocno:) lekarze na pewno wiedzą co robią, Twoje bliźniaki mają już słuszną wagę, a Ty masz skończony 33 tc! Powtórzę za Milly, moja mała też urodziła się jako wcześniak na dodatek skrajny, a też nie widać po niej żadnych oznak wcześniactwa.
Przesyłam moc pozytywnej energii i ściskam kciuki żeby było dobrze.

Milly czyli w skończonym 36 tc Ci zdejmą szew? A potem co? Dalej masz leżeć żeby w miarę możliwości dotrzymać do 37 i 38 tc, ale już bez napinki?
Tak czy inaczej cudownie, że po Twoich doświadczeniach udało Ci się pobić Twój rekord w dwupaku i jutro świętujemy kolejny skończony tydzień :-)

reklama
Milly, super że się odezwałaś i super, że szew trzyma! Odzywaj się tu do nas czasem, bo My tu o Tobie myślimy:)

Monisia, to wypoczywaj dzisiaj cały dzień. Zrób sobie dzień lenia:) ja też się zastanawiam jak zrobić młodej zakupy, ale chyba zostanie mi zdanie się na M., bo chyba nie zaryzykuję jeszcze wychodzenia.

Duśka, gratuluję kolejnego tygodnia:) rzucaj się w wir zakupów, to znacznie poprawia humor:)

Mitaginka, a na co czekasz? Co za niespodzianki przyniesie dziś kurier?:)

Do góry