reklama
monisiap5
Fanka BB :)
Duska masz racje u mnie też w tej ciazy jak nie urok to przemarsz wojsk, teraz jeszcze jakaś krwista wydzielinka z nosa
Duska masz racje u mnie też w tej ciazy jak nie urok to przemarsz wojsk, teraz jeszcze jakaś krwista wydzielinka z nosa
To chyba normalne. Też to mam i nigdy się nie martwiłam bo czytałam że nos i dziąsła to akurat mogą krwawić ;-)
monisiap5
u mnie to akurat chyba od kochanej hepatynki ale cóż pocieszam się że jeszcze tylko jakieś 100 zastrzyków i mam nadzieje ze juz nigdy więcej
monisiap5
Dziewczyny, a pragnę Wam przypomnieć że ciąża to stan błogosławiony![]()
I ciąża to nie choroba, mój Tomek już wie że jak ktoś tak do mnie mówi to lepiej żeby się odsunął od zasięgu moich rąk
dziewczyny żeby te "mądrości" dotyczyły tylko ciąży
potem spotkamy na swej drodze domorosłych ginekologów, doradców laktacyjnych, pediatrów, dietetyków, psychologów itd.
są takie fajne ubranka z napisem "moja mama nie potrzebuje twoich rad" myślę, że powinny się znaleźć w każdej wyprawce
potem spotkamy na swej drodze domorosłych ginekologów, doradców laktacyjnych, pediatrów, dietetyków, psychologów itd.
są takie fajne ubranka z napisem "moja mama nie potrzebuje twoich rad" myślę, że powinny się znaleźć w każdej wyprawce

monisiap5
Dzisiaj dzień dla mnie, czuję się w miarę dobrze nic mnie nie kłuje więc postanowiłam iść do fryzjera bo już nie mogę patrzeć na siebie.
reklama
Podziel się: