reklama
Ja się mogę pochwalić :-) mój 6 letni synek sam sprząta swój pokój, wynosi po sobie talerze, kubki itp. od małego mu mówię, że mama to nie służąca :-) mam nadzieje, że żona będzie miała z niego pociechę.
Gdy poznałam mojego M to dla niego nawet odniesienie kubka po sobie było dziwne po robiła to mamusia... oj dużo przeszłam zanim go wychowałam po swojemu ...
Gdy poznałam mojego M to dla niego nawet odniesienie kubka po sobie było dziwne po robiła to mamusia... oj dużo przeszłam zanim go wychowałam po swojemu ...
ale była to droga przez mękę. Tłumaczenie, że mieszkanie samo się nie sprzątnie.. że kubek i talerz sam się nie wyniesie, że brudne majtki same się nie podniosą do kosza, że pranie samo się nie pierze i nie prasuje. Na początku był zdziwiony i zły no bo "mamusia całe życie robiła i nigdy złego słowa nie powiedziała". Powiedziałam, że w takim razie niech wraca do mamy i podziałało :-)
lucalew
Fanka BB :)
Dziewczyny sto lat dla coreczek, spełnienia marzeń :-)
Monisiap gratuluje 30tc i ja sobie stawiam cele i je przesuwam o kolejne tygodnie narazie co tydzien i tez mi sie marzy 30tc :-)
Monisiap gratuluje 30tc i ja sobie stawiam cele i je przesuwam o kolejne tygodnie narazie co tydzien i tez mi sie marzy 30tc :-)
monisiap5
Fanka BB :)
Dzien dobry Paniom, chcialoby sie powiedzieć w ten piękny dzień ale u mnie tak jakoś chmury wyszły i jakby na deszcz się miało

reklama
hej :-)
Mitaginka brawo 36 tc :-)
Ja po wczorajszych mini przygotowaniach i siedzeniu przy stole - umieram :-( boli mnie krzyż, plecy, spojenie no wszystko... i chodzę po ścianach jak kaleka... jednak oszczędzający tryb życia jak najbardziej mnie obowiązuje wciąż ;-)
Mitaginka brawo 36 tc :-)
Ja po wczorajszych mini przygotowaniach i siedzeniu przy stole - umieram :-( boli mnie krzyż, plecy, spojenie no wszystko... i chodzę po ścianach jak kaleka... jednak oszczędzający tryb życia jak najbardziej mnie obowiązuje wciąż ;-)
Podziel się: