AgaBabajaga
Fanka BB :)
Kathleen, na karowa jeżdżę, raz tylko byłam w szpitalu Orłowskiego. Mam wrażenie, ze tez mnie już na tej karowej kojarzą, na pewno ta jedna lekarka z długimi włosami blond
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Kathleen, na karowa jeżdżę, raz tylko byłam w szpitalu Orłowskiego. Mam wrażenie, ze tez mnie już na tej karowej kojarzą, na pewno ta jedna lekarka z długimi włosami blond![]()
Przespałam się i na razie jest lepiej ale macie rację. Jak się sytuacja powtórzy to nie będę czekała. A malutka szaleje z jednej strony na drugą. ☺
No moim marzeniem jest do trwać do tego 35 tygodnia. Już tak niewiele.. w środę będzie 32!!!U mnie odpukać tez sie uspokoiło, ale na razie obserwuje, zobaczymy. Jak trzeba będzie, to jademi zawsze gorzej bylo po południu i wieczorem, a teraz jakos dziwnie rano. A napisała do mnie przed chwila kumpela 34 tydz, cala ciąża bezproblemowa, latala i w ogóle, w pt wyladowala zw skurczami na IP, szyjka 15 mm z 43 mm. Udało sie powstrzymać, ale leków juz nie dostała, bo moze sie rodzic juz bez problemu dziecko.
No moim marzeniem jest do trwać do tego 35 tygodnia. Już tak niewiele.. w środę będzie 32!!!
Agulaa1 ostatnio 13mm i kontrola umówiona na piątek ale chyba nie doczekam..Dasz rade na pewno. Jaka miałaś szyjkę ostatnio? Odpoczywaj, bierz leki, a w razie problemów jedz na IP, jal cos, to pewnie uda sie wyhamować akcje, w razie jakiejś draki![]()
Agulaa1 ostatnio 13mm i kontrola umówiona na piątek ale chyba nie doczekam..