• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ból podbrzusza przy wysiłku

katka0

Zaciekawiona BB
Cześć 😊

Potrzebuje porady.
Jestem 7 tygodni po porodzie i odczuwam ból przy nawet lekkim wysiłku. Np jak nawet zdejmuje spodnie to czuje takie jakby ucisk/ ciągnięcie w podbrzuszu. Myślałam że to minie ale nie ustępuje. Byłam u ginekologa i wszystko jest niby ok ale dostałam skierowanie na USG. Czy któraś z Was może tak miała?
Będę wdzięczna za każdą informację 😉
Pozdrawiam ciepło 😘

reklama
Witam, rodziła Pani SN czy cesarskie cięcie? Może warto byłoby się udać do fizjoterapeuty uroginekologicznego. Sprawdzi napięcie mięśni, czy nie porobiły się zrosty, które mogą ciagnac i powodować ból i dostosuję odpowiednią terapię albo pokaże jak ćwiczyć 😉

Witam, rodziła Pani SN czy cesarskie cięcie? Może warto byłoby się udać do fizjoterapeuty uroginekologicznego. Sprawdzi napięcie mięśni, czy nie porobiły się zrosty, które mogą ciagnac i powodować ból i dostosuję odpowiednią terapię albo pokaże jak ćwiczyć 😉
SN ale poród był długi i ciężki. Może rzeczywiście skonsultuje się z fizjoterapeutą bo trochę mnie zaczyna już martwić. Dziękuję za odpowiedź 😊

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry