reklama
Dwójeczka2
Fanka BB :)
Ja tak miałam w drugiej ciąży, że na początku bardzo bolał mnie żołądek. A już najbardziej po herbacieHej. Czy któraś z was miała tak lub ma że w 8 tyg ciazy nieważne co zje boli żołądek? Ciagle mdli przez cały dzień. Nie ma wymiotów. Czy to nie jest grozne dla dziecka?? I co stosowałyście na takie objawy ?
I kiedy przeszlo ?

Przeszło nie pamiętam kiedy ale przemieniło się w zgagę i ulewanie

Śnieżka1990
Ja tak miałam, ale bardziej napadowo i na późniejszym etapie. To zalecenia mojego ginekologa: Wziąć rennie i omeprazol(helicid 20) jednorazowo i potem mielone, odtłuszczone, siemię lniane, zalane wrzątkiem
A czy siemie lniane piłaś codziennie czy sporadycznie ? I pomogło?Ja tak miałam, ale bardziej napadowo i na późniejszym etapie. To zalecenia mojego ginekologa: Wziąć rennie i omeprazol(helicid 20) jednorazowo i potem mielone, odtłuszczone, siemię lniane, zalane wrzątkiem
Śnieżka1990
Nie musiałam pić siemienia, bo po lekach szybko przechodziło. Kupiłam, miałam awaryjnie w domu, ale łatwiej mi było wziąć leki, bo wiedziałam, że będą skuteczne. Takie bóle miałam dosłownie kilka razy.
Hej. I co przeszlo ci ?Hej. Czy któraś z was miała tak lub ma że w 8 tyg ciazy nieważne co zje boli żołądek? Ciagle mdli przez cały dzień. Nie ma wymiotów. Czy to nie jest grozne dla dziecka?? I co stosowałyście na takie objawy ?
I kiedy przeszlo ?
reklama
reklama