reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bóle i różne dolegliwości w ciąży...

reklama
Az sie balam tutaj zagladac ale na szczescie widze ze ewelinak dzielna byla i dobre wiesci przyniosla :-)
Bardzo sie ciesze ze wszystko z Zosia w porzadku i swietnie ze pojechalas i na taka mila polozna trafilas. Szkoda tylko ze od poczatku takiej nie masz. Odpoczywaj i ciesz sie kazdym kopniaczkiem :-D
Co do ktg to ja zupelnie nie mam pojecia co i jak tam jest. Mi zawsze tylko lekarka ogolnie mowi co widzi i tyle.
Od wczoraj mam coraz czestsze skurcze przepowiadajace. Wlasciwie moznaby powiedziec ze co godzine :szok: Ciekawe co mi wyjdzie we wtorek na wizycie i ktg i co na to moja ginka.

Jedziemy jutro do Szczecina i troche sie boje, tym bardziej ze sobota cala zaplanowana az do poznego popoludnia. Licze tylko ze moze jutro macica bedzie laskawa i nie bedzie sie tak stawiala i mala tez jakos jeszcze poczeka te kilka dni przynajmniej.

Ostatnia edycja:
tak czytam, że dużo piszecie o tych badaniach ktg. a ja miałam w czasie ciąży jedno takie badanie, gdzies w polowie. i nigdy wiecej lekarka takiego badania mi nie zaleciła. Powinnam miec teraz zrobione to ktg? czy tylko w jakiś nagłych przypadkach trzeba je zrobic..? bo oczywiscie moja lekarka jest teraz na urlopie, i wroci juz po moim terminie....

Ewelinka dobrze ze wszystko w porzadku, uważaj na siebie i Zosienke:-)

Babylola badanie ktg zazwyczaj w okolicach 40t sie zleca. Jesli nic Cie nie niepokoi to chyba nie ma sensu. Jesli masz jakies wątpliwości, czy cos Cie niepokoi to wtedy najlepiej podjechać do szpitala i sprawdzić czy jest wszystko dobrze.

O jeeeesuuuuu straszne to :szok::szok::szok:
Ewelinka no żeś z grubej rury poszła.Aż takich rozstępów to się nie spodziewaj!!!! No co ty;-)To chyba raczej jakiś wyjątek z ta dziewczyna bo jak w życiu takich nie widziałam!!!!!

O kurcze...ewelinak1 ale mi stracha napędziłaś hihi od razu zaczęłam oglądać swój brzuszek hehehe Na razie zero...ale to okropne...kurcze...
Życzę wszystkim kobietkom żeby nic się nie pojawiło na brzusiach a jeśli już jest....to oby więcej nie doszło ;)

reklama
Ach dziewczyny, coś mi niedobrze. Leżeć na boku ani na plecach nie mogę bo boli albo bok albo kręgosłup. Do tego jakoś mnie mdli. Straszne uczucie.

Do góry