Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Możesz cały czas brać kwas, ale kup dobry metylowany. Albo prenatal uno jak chcesz kompleks witamin. Ja po pierwszym poronieniu zrobiłam wszystkie badania i w obecnej ciąży od początku brałam duphaston, luteine i heparyne. Ale do tego potrzebne są badaniaDokładnie taki mam zamiar.
Jeszcze ten miesiąc sobie odpuscimy, wczoraj swoje wyplakalam...
Teraz zastanawiam się też czy nie zacząć wcześniej brać kwasu foliowego
W ciąży czasem zdarzają się krwawienia, jak i plamienia. Musisz jechać do szpitala koniecznie. Który masz tydzień?Dziewczyny jestem załamana... 2 testy pozytywne, wczoraj powtarzalam, czy jest to możliwe? Aż mi się płakać chce
Spokojnie, może masz krwiaka i pękł. A kiedy miałaś ostatni okres? Który to tydzień? I mam nadzieję że jesteś na izbie ginekologicznejJestem na izbie, czekam już godzinę... Brzuch boli strasznie i dla mnie to już jest normalny okres![]()