reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Brak okresu

Hej. Mam pytanie, może ktoś z Was też tak miała. Ogólnie tak, mam objawy okresu, ale okresu brak. W sumie spóźnia się około 3 dni. Byłam dzisiaj u ginekologa. Zbadał mnie i powiedział że wszystko jest w porządku ogólnie, ale powiedział że na miesiączkę się nie zanosi. Kazał zrobić prolaktynę i beta HCG. Czy któraś z was też miała podobną sytuację? Zakończyła się ciąża? Zwariuję do wyników..

reklama
Hej. Mam pytanie, może ktoś z Was też tak miała. Ogólnie tak, mam objawy okresu, ale okresu brak. W sumie spóźnia się około 3 dni. Byłam dzisiaj u ginekologa. Zbadał mnie i powiedział że wszystko jest w porządku ogólnie, ale powiedział że na miesiączkę się nie zanosi. Kazał zrobić prolaktynę i beta HCG. Czy któraś z was też miała podobną sytuację? Zakończyła się ciąża? Zwariuję do wyników..
Zrób betę albo chociaz nasikaj na test to zobaczysz.
Czemu nie zrobiłaś testu przed wizytą?

Zrobiłam kilka. Trzy wyszły negatywne, jeden pozytywny ale po kilku godzinach, po nim znowu zrobiłam i znowu były negatywne. Dlatego poszłam do lekarza.

Zrobiłam kilka. Trzy wyszły negatywne, jeden pozytywny ale po kilku godzinach, po nim znowu zrobiłam i znowu były negatywne. Dlatego poszłam do lekarza.

No to to nie jest ciaza. Jak nie zapowiada sie na miesiaczke to moze po prostu owulacja sie opoznila i cykl sie przez to wydluzyl. Albo sa jakies inne przyczyny tego stanu.

Do góry