reklama

Brak wymiotów w ciąży

Beataw1991

Fanka BB :)
Hej
Brak wymiotów w ciąży tylko lekkie nudności jest bolesność piersi zmęczenie senność , czy faktycznie tak jest ze ich brak oznacza nieprawidłowo rozwijająca się ciąże ? ( czytałam o tym ) czy faktycznie tak jest
Jakie są wasze doświadczenia ??

reklama
Rozwiązanie
Kazda kobieta znosi ciążę inaczej. Jedna będzie wymiotować jak kot i ciągle biegać za potrzeba, a druga nic nie będzie czuć niezwykłego.
Ja przez całą ciążę ani raz nie poczułam się źle (zero mdłości itp, nie licząc zatrucia pokarmowego), tylko miałam zgagę w ostatnich 2 miesiącach.
Mój syn jest zdrowy i rozwija się prawidłowo (aż za szybko..).
Polecam cieszyć się, że nic nie dolega niż szukać stresow:)
reklama
Hej
Brak wymiotów w ciąży tylko lekkie nudności jest bolesność piersi zmęczenie senność , czy faktycznie tak jest ze ich brak oznacza nieprawidłowo rozwijająca się ciąże ? ( czytałam o tym ) czy faktycznie tak jest
Jakie są wasze doświadczenia ??

Coś Ty! Tylko się cieszyć. ja nie miałam ani razu nudności, wymiotów nic z tych rzeczy, lekarz powiedział, że mam szczęście a ciąża rozwija się prawidłowo :)

Kazda kobieta znosi ciążę inaczej. Jedna będzie wymiotować jak kot i ciągle biegać za potrzeba, a druga nic nie będzie czuć niezwykłego.
Ja przez całą ciążę ani raz nie poczułam się źle (zero mdłości itp, nie licząc zatrucia pokarmowego), tylko miałam zgagę w ostatnich 2 miesiącach.
Mój syn jest zdrowy i rozwija się prawidłowo (aż za szybko..).
Polecam cieszyć się, że nic nie dolega niż szukać stresow:)

Rozwiązanie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry