Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja miałam jednorazowe plamienie i wszystko było dobrze, test robiłam 6 dni przed planowaną miesiączką.Hej dziewczyny! 4 dni przed okresem dowiedziałam się, że jestem w ciąży. Test ciążowy pozytywny, z krwi w czwartek 62 beta. Jutro mam dostać okres a od wczoraj dostałam brązowych plamien, upławów. Myślicie, że to normalne czy jest czym się stresować?
Na 27 października dopiero. Ale chyba szybciej się umowie w takim razieJa miałam jednorazowe plamienie i wszystko było dobrze, test robiłam 6 dni przed planowaną miesiączką.
Kiedy masz termin u lekarza?
Ja też w pierwszej plamilam chwilę, ale później, gdzieś koło 8 tygodnia i dostałam duphaston. Teraz już przed 4 zaczęłamU mnie plamienie oznaczało zbyt niski progesteron. Ale plamiłam w obu ciążach, w jednej dostałam duphaston, w drugiej nic, a obie się utrzymały.
No to zbadaj progesteron i zrób jeszcze betę z przyrostemJa też w pierwszej plamilam chwilę, ale później, gdzieś koło 8 tygodnia i dostałam duphaston. Teraz już przed 4 zaczęłam![]()
Radziłabym iść do lekarza niech zobaczy czy wszystko jest Ok, może zaleci dodatkowe badanie krwi. Trzymam kciukiNa 27 października dopiero. Ale chyba szybciej się umowie w takim razie![]()