Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. No ale racja, nie narzekam bo nie mam rozciagnietej skory i ani jednego rozstepu
:-)
!Anula ale pokaźny brzuszek, a jaki śmieszny pępuszek taki dzyndzelek.
:-) hahaha dziewczyny! Ja sie nie chwalilam bo do waszych to sie umywa! Poza tym to wciaz czekam na ten watek zamkniety!!!! jak narazie moge wam powiedziec ze w najszerszym miejscu czyli jakies 3-4 cm pod pepkiem mam w obwodzie 95cm. jak na mnie to jest duzo ale w porownaniu z wami to nic. W ogole nikt u mnie w pracy uwierzyc nie moze ze to juz 7 miesiac, wszyscy mysla ze jestm w 4 czt 5![]()
. No ale racja, nie narzekam bo nie mam rozciagnietej skory i ani jednego rozstepu
:-)
!
:-) Dziwie sie ze dziewczyny nie mierza i nic nie pisza tutaj o wymiarach hihi bo fotki naprawde wychodza inaczej. Ja co fotka to mam inny brzuch, zalezy od zblizenia, ciuchow itd. Czasem mi wyszedl taki brzuchol ze moja mama sie smiala ze ja jestem gotowa na porodowke a jakbys widziala mnie w rzeczywistoscie to prawie ze plasko
. oczywiscie teraz juz plasko nie jest ale nie aby sterczal na kilometr przede mna!
. Tak jak Monia, 3 cm pod pępkiem - 102 cm. To ja już chyba do wielorybów się zaliczam