reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Brzuszki forumowiczek

...czyli nie tylko mi brzuszek spadl ---> jak milo mi to slyszec :)...
bo byl juz wysoko a wciagu jednej nocy strasznie mocno opadl ---> szczerze nawet sie nie dziwie, mala strasznie nisko siedzi (mysle czy nie za nisko ---> bo to chyba nie jest normalne by musiec sciagac majtki przy usg przez blony brzuszne ---> bo lekarz nie mogl znalezc nozek - tak nisko tam byly :zawstydzona/y:)...
A lekarzowi nie przeszkadzał tak nisko opadniety brzuch???? tzn. ze wszystko ok

reklama
Witam:-)
Oglądam Wasze piękne brzuszki i już nie mogę doczekać się swojego... Z natury mam płaski i wieczorem troszkę jakby już go widać (jestem prawie w 8tc.) ale jest bardzo malutki i wygląda jakbym zjadła większy obiad;-)
Jak tylko się pojawi na dobre, na pewno się pochwalę.
To moja pierwsza ciąża i patrząc na Wasze cudeńka naprawdę nie mogę się doczekać.
Pozdrawiam serdecznie:-)

Witam:-)
Oglądam Wasze piękne brzuszki i już nie mogę doczekać się swojego... Z natury mam płaski i wieczorem troszkę jakby już go widać (jestem prawie w 8tc.) ale jest bardzo malutki i wygląda jakbym zjadła większy obiad;-)
Jak tylko się pojawi na dobre, na pewno się pochwalę.
To moja pierwsza ciąża i patrząc na Wasze cudeńka naprawdę nie mogę się doczekać.
Pozdrawiam serdecznie:-)
ja ci chetnie oddam moj ---> juz bym chciala miec wszystko za soba, ta ciaze i ten porod :/...
moze jestem okropna ale nie kocham sie w tym stanie :zawstydzona/y:

nie jesteś okropna, żadna kobieta w ciąży nie jest okropna;-) ale przypomnij sobie, jak to było na początku...
na poczatku - zalezy pod jakim wzgledem: nerwy czy wszytko ok - teraz jest o wiele lepiej....
ale reszta: ja nadal mam wymioty i biegunke, rzadziej ale dalej, dochodza do tego bolace plecy, skurzce nog, nieprzespane noce, bole wiezadel i innych takich tam aaaa i strasznie mocne kopniaki malej (fajne ale malo przyjemne).... a teraz bedzie tylko jeszcze gorzej :-:)-(...

boju ile ja bym dala by te ostatnie 3miechy przeszly ot tak, jak za pstryknieciem palca :zawstydzona/y:...

jestesaniolkiem an pewno przeleci,,,przeciez nie dawno dowiedzialysmy sie o ciązy:D bynajmniej ja tak mam nie dawno byl 27 lipca i robilam test a dzisiaj juz 9 stycznia masakra!!!

jestesaniolkiem an pewno przeleci,,,przeciez nie dawno dowiedzialysmy sie o ciązy:D bynajmniej ja tak mam nie dawno byl 27 lipca i robilam test a dzisiaj juz 9 stycznia masakra!!!
tylko zebym jeszcze w tym czasie nie musiala mysec o porodzie i ciazy i panikowac i sie denerwowac :happy2: to by bylo ok :sorry2:...

oooo fajna rzecz to jak mala sie lasi w brzusiu i wystawia raczki i nozki tyko po to by ja pogilac :-D... potrafi tak godzinami ( dzisiaj od rana deikatnie naciska na brzusio po to bym tylko ja leciutko podrapala :-D)

na poczatku - zalezy pod jakim wzgledem: nerwy czy wszytko ok - teraz jest o wiele lepiej....
ale reszta: ja nadal mam wymioty i biegunke, rzadziej ale dalej, dochodza do tego bolace plecy, skurzce nog, nieprzespane noce, bole wiezadel i innych takich tam aaaa i strasznie mocne kopniaki malej (fajne ale malo przyjemne).... a teraz bedzie tylko jeszcze gorzej :-:)-(...

boju ile ja bym dala by te ostatnie 3miechy przeszly ot tak, jak za pstryknieciem palca :zawstydzona/y:...
źle mnie zrozumiałaś, pisząc 'na początku', mialam na myśli to, że dużo kobiet nie moze doczekać sie brzucha, ja np. z chęcią napisalabym sobie na czole, że jestem w ciąży;-) żeby oznajmić to calemu światu. Mam 26lat, ciąża jest przemyślana i wyczekana. U Was, z tego co czytałam bywało różnie ale teraz jest to najmniej istotne. Niezależnie od wieku i sytuacji, ciąża to piękny i wyjątkowy stan

reklama
Do góry