Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
juz ci mowie ---> wysoko podniesiony brzuch ktory z profilu wyglada jak pilka to dziewczynka....Artystka moj tez typowo na chlopaka ale ja nie potrafie zrozumiec,jak wyjasnic wlasnie to roznice w dziewczcym i chlopiecym brzuszku![]()
nie no boski pomyslhej tak odchodząc od tematu brzuszków a przechodząc na cycki wklejam wam link.Ja zamierzam sama tego dokonaćw najblizszym czasie tylko musze ze 2 staniki kupić.
Zbuduj sobie karmnik! :-)

teraz to jakieś takie pozbawione jędrności,teraz już wiem dlaczego niektóre nie chcą karmić piersią i twierdzą,że nie chcą stracić figury
chociaż ja już nie karmie,bo jak karmiłam to miałam taką anemie że hej,ledwo chodziłamno dziewczyny ja mowie wam u każdej z moich znajomych kolezanek , w rodzinie z tym kształtem brzuszka sie zgadza!))
saleminka no a ja czytalam ze jak sie karmi piersia to sie szybciej wraca do formy ;p a zwisy to ja juz mam (takie wielkie mam cyce, jak dwa melony, nie dość że ciężkie, twarde, bolące to jeszcze rozmiar XXXXXL i stanik każdy zamały )
bo zawsze na tabsach miałam duże hehe