reklama

Brzuszki forumowiczek

reklama
a to moje łowy zakupowe dzisiaj i sesja brzuuunia :)....

ładna ta fotka :-) oczywiście brzusia :-D
a ja głupek też kupiłam skarpetki,a nawet ich nie włożyłam małemu,bo nie było okazji i do tego zima hehe,a on szybko wyrósł z nich hehe,niedawno walczyłam i latałam po sklepach w poszukiwaniu szerokich powyżej stopy,bo łydeczki to on ma :-D i wszystkie miał odciśnięte,ale znalazłam szerokie i bez ściągaczy :-)

ładna ta fotka :-) oczywiście brzusia :-D
a ja głupek też kupiłam skarpetki,a nawet ich nie włożyłam małemu,bo nie było okazji i do tego zima hehe,a on szybko wyrósł z nich hehe,niedawno walczyłam i latałam po sklepach w poszukiwaniu szerokich powyżej stopy,bo łydeczki to on ma :-D i wszystkie miał odciśnięte,ale znalazłam szerokie i bez ściągaczy :-)
hahaha.... temu wiecej nie kupuje --> mam tez pare par tych wiekszych bo na bank szybko wyrosnie z tych maciupkich (5-6cm), ale chociaz by miec do szpitla jakies takie to kupila ---> jedna para 3 zl to nie majatek :)

sliczny kochana, ale w cycach to ja przy tobie bankowo wymiekam :zawstydzona/y:....

ooo i widze ze tez niziutko sobie Kubulek siedzial :)....
seryjnie moj wyglada na chlopaka ;/.... a ja juz sie napalilam na te dziewczece sukienusie ;/....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry