jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
patrzmy ze od 30tc brzusio najbardziej rosnie - bo maly wtedy strasznie szybko tyje i wogole.... wiec najgorsze jescze przed nami :/...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a to moje łowy zakupowe dzisiaj i sesja brzuuunia....

i wszystkie miał odciśnięte,ale znalazłam szerokie i bez ściągaczy :-)hahaha.... temu wiecej nie kupuje --> mam tez pare par tych wiekszych bo na bank szybko wyrosnie z tych maciupkich (5-6cm), ale chociaz by miec do szpitla jakies takie to kupila ---> jedna para 3 zl to nie majatekładna ta fotka :-) oczywiście brzusia
a ja głupek też kupiłam skarpetki,a nawet ich nie włożyłam małemu,bo nie było okazji i do tego zima hehe,a on szybko wyrósł z nich hehe,niedawno walczyłam i latałam po sklepach w poszukiwaniu szerokich powyżej stopy,bo łydeczki to on mai wszystkie miał odciśnięte,ale znalazłam szerokie i bez ściągaczy :-)
:-)hahaha.... temu wiecej nie kupuje --> mam tez pare par tych wiekszych bo na bank szybko wyrosnie z tych maciupkich (5-6cm), ale chociaz by miec do szpitla jakies takie to kupila ---> jedna para 3 zl to nie majatek![]()
ciekawe po kim hehe
....