reklama

Brzuszki forumowiczek

No jasne ;)
Ja juz sie doczekać nie moge, jeszcze równy tydzien i ide do ginekolog ;) Mam nadzieje ze jest wszystko ok i ze bede miec usg :PP
A u was co tam ciekawego słychać? Dzidzia kopie? :D

jestesaniolkiem gdzie sie podziewasz?!

reklama
hehe mi moja gin załatwiła za darmo 4d usg hehehe :D Bo napisała skierowanie ze niby cos tam źle jest z dzidziusiem :D i mialam za darmo robione ;P Tylko za zdjęcia zapłaciłam :P
A tak to bym 200zł zapłaciła ;/

A ja tak sie zastanawiam czy moze teraz na wizycie, mam 18 stycznia i czy nie powiedzieć czegoś ginekolog zeby mi usg zrobiła :P Tzn musiałabym skłamać.. W sumie głupio tak, ale jakbym skłamała ze ruchów nie czuje jakos to moze usg by mi zrobiła.. Ehś.. Kurcze tak mysle ;P Bo chcialabym juz zobaczyć małego. :D Daaawno sie z nim nie widziałam a nie ukrywam że chcialabym sie dowiedzieć ile waży czy wszystko ok :))

nie kłam w taki sposób,bo wpadniesz jeśli Cię będzie badać a dostanie w trakcie kopniaka hehe
chociaż ja conieco gadałam,miałam wiele razy usg.Też chodziłam przez NFZ bo akurat moja ulubiona gin przyjmuje prywatnie i w przychodni ;-)
najwięcej usg miałam robione do 20tc,bo ja sie martwiłam,bo to była ciąża odrazu po poronieniu a moja gin chciała w ten sposób sprawić bym była spokojniejsza ;-) więc robiła mi częste usg,na trójmymiarowym byłam 5 razy i 4 razy miałam robione zwykłe,tylko że u mnie było łatwiej o 3d bo moja gin jest córką z-cy ordynatora w szpitalu hehe

No jasne ;)
Ja juz sie doczekać nie moge, jeszcze równy tydzien i ide do ginekolog ;) Mam nadzieje ze jest wszystko ok i ze bede miec usg :PP
A u was co tam ciekawego słychać? Dzidzia kopie? :D

obija się :-D

Wy się chwalicie brzucholami to ja się pochwalę Kubulkiem

Ostatnia edycja:
saleminka no tak , moj to jak tetno sprawdzala mi polozna to zawsze tak skopal te miejsce gdzie przykładała ze szok, ona az sie smiala bo z calej sily kopał :P haha
A ja bylam na normalnym usg w 22 tygodniu to na poczatku sie dał, pokazał synek co tam miał do pokazania ;p i przez nastepne 4 minuty nic, odwrócił sie tyłkiem do nas i tyle ;p hah ;p a jak mialam 2 usg robione chyba w 12 tygodniu to mały tak tańcował że gin az sie smiala, pokazał sie z każdej strony, naprzekrecał sie na obracał ;P

Kubuś śliczny facet ! :))) Rośnie a rośnie :) Niech Ci się chowa zdrowo! :*

A co do jestesaniolkiem taaa ;P Pewnie wcina tą swoją sałatke, bo mowila ze jest na diecie ;P Ale wcale jej nie współczuje bo jak ide do warzywniaka to nakupuje mnóstwo marchewek, bananów, jabłek, mandarynek ;P Najem sie papryki czerwonej ;p :D Ale musze przyznać że żyje tylko owocami, warzywami i słodyczami :D

Ostatnia edycja:
jestemaniolkiem Tobie nie grozi taki olbrzymek,bo widzę że dietke masz :-D ja jadłam ile wlazło hehe bo "dla dzidziusia"
oj kochana jak ja cie uwielbiam, podnosisz mnie na duchu.... :*.... ja tak se mysle zeby mala tak do 3 500 dojechala i dalej ani grama!!!!

Nie no nie jestem chyba aż taka zła :P Potrafie być naprawde wredna :P Ale sie staram kontrolować. Otóż tak jak mówiłam jestem z Patrykiem ;p

Ja Myśle że to chłopak będzie ;P na 100% ;]

Kochana ja Patryka od poczatku nie musiałam "tresować" :P sam sie "wytresował"
;)
No to gratki ze sie dogadaliscie :)!!!
Nawet tak nie mow ---> ja chce Piczke!!!!!
Zamien sie ---> ja mojego to musze tresowac i to rowno :-D:-D:-D...

Hehe tzn wiesz, to moja 1 ciąża, ale nie wiem czemu każdy do tego tak strasznie podchodzi. Ja jakoś boje sie, wiadomo, do przyjemnych rzeczy nie bedzie to należeć, ale wiem że poród jest rzeczą normalną, i jakoś nie martwie sie bólem. Wiadomo będzie boleć ale ja sobie myśle że to jest nieuniknione, i ból trwa nawet niech 48 godzin, a tyle szczescia ile dziecko da później.. Wiec dla dzidzi trzeba przecierpieć co swoje

hehe zresztą pogadamy jak urodze bo teraz jestem cwana ;P Ciekawe podczas porodu czy bede taka opanowana hehehehe xD:P
hahaha ja na porodowce to dam taka arie ze caly szpital bedzie mnie oklaskiwal po wszystkim :-D:-D:-D:-D:-D, przyjda z kwiatami i propozycjami pracy w operze :-D:-D:-D:-D:-D:-D

A to mój brzuszek ;) 31 tydzień i 3 dzień ;))
Powiększcie sobie jak coś :P

Nawet widać moje rozstępy :(( Ale cóż ja na to poradze..
Hehe największego brzuszka jak na 31 tydzień to chyba nie mam :P
Artystka Kocham twoj brzuszek oj kocham - jesssst taaaaaki sliczny :tak:!!!!!

a te rozstepy w staniku to Pikus --- nie widac a cycuszki to masz mniam gitez nie ma co :-D;-)

saleminka i grecja niestety musze wam powiedzieć ze mam stare rozstępy jasne, a na nich jeszcze mam mnóstwo czerwonych, wiec mam jedne na drugich ;/ no na zdjęciu tu nie widać ich tak bardzo, ale od tego miejsca mi sie zaczynają.. I naprawde mam ich mnóstwo.. Nie dość że nie lubie swoich piersi bo są duuuże, mialam rozstępy od kąd pamietam, to jeszcze teraz mi wyskoczyly i wogole z checią bym sobie odcięła piersi ;/
To ja chce je !!! Nawet z rostepami ----> biore, juz sa moje :-D:-D:-D!!!!

dopiero wrocilam od mamy ze wsi - bylam na 9 urodzinach mojego braciszka :-)...

obija się :-D

Wy się chwalicie brzucholami to ja się pochwalę Kubulkiem

oooo ty Malpo jedna - ja sie nigdy nie obijam :-D:-D:-D:-D, ja kare ukradne ci twojego przystojniaczka :-p:-p:-p:-p... ahhh takiego slodziaka miec w domu....

To inaczej ---> juz teraz umowmy sie ze jak bede miala dziewczynke to twoj Kubulek i moja Nadzia biora slub i juz..... z ladnych dzieci beda jeszcze ladniejsze --> nowa exrtra super rasa ludzi :-D:-D:-D:-D:-D:-D

A co do jestesaniolkiem taaa ;P Pewnie wcina tą swoją sałatke, bo mowila ze jest na diecie ;P Ale wcale jej nie współczuje bo jak ide do warzywniaka to nakupuje mnóstwo marchewek, bananów, jabłek, mandarynek ;P Najem sie papryki czerwonej ;p :D Ale musze przyznać że żyje tylko owocami, warzywami i słodyczami :D
haaaaa i tu cie mam - moglam skonczyc z dieta... tylko musze sie przyzwyczaic do wymiotow raz na jakis czas :tak:... moj gin powiedzial ze to temu bo hormony zle wplywaja na moj juz wyniszczony zoladek i jelita... jak bede czula bełta w gardle to brac syropik i tyle :-D:-D:-D:-D:-D

a tak wogole co tam kochaniutke u was - nawet nie wiecie jak sie za wami stesknilam moje piekniochy :-)!!!!!
ja jutro studniowke swietuje -> torcioch i picollo ahhhh mniam :-D...

jestesaniolkiem dobra to oddam Ci moje baloniki z chęcią :D:P ;]
A co do mojego brzucha , ciemu go kochaś?:PP Nie jest taki cudny jak tu piszecie ;p
A wlasnie jak sie kochana czujesz z dzidzią?:) Wszystko ok? Jak tam Twój men sie spisuje? Pyskuje czy jest grzecznym chłopcem ?:))
Mój dziś 2 godziny rozmawial ze mna przez tel. Bo u nas taka lipa pogoda ze z domu nawet nie chce wyjść, wogóle dziś sie źle czułam bo straszne miałam duszności dziś.. ;/ I nie chciałam z Patrykiem sie spotkać więc w domku przesiedziałam cały dzień ;]

jestesaniolkiem dobra to oddam Ci moje baloniki z chęcią :D:P ;]
A co do mojego brzucha , ciemu go kochaś?:PP Nie jest taki cudny jak tu piszecie ;p
A wlasnie jak sie kochana czujesz z dzidzią?:) Wszystko ok? Jak tam Twój men sie spisuje? Pyskuje czy jest grzecznym chłopcem ?:))
Mój dziś 2 godziny rozmawial ze mna przez tel. Bo u nas taka lipa pogoda ze z domu nawet nie chce wyjść, wogóle dziś sie źle czułam bo straszne miałam duszności dziś.. ;/ I nie chciałam z Patrykiem sie spotkać więc w domku przesiedziałam cały dzień ;]
u mnie tez dupna pogoda :/.....

haaaaa, mam baloniki, mam baloniki :D jupi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
twoj bebzolek - jest przesliczny, ja tez kce taaaaaki sldziachny :D!!!

moj?? - szkoli sie.... a jak... ;)... coraz lepiej mu idzie....
dzisiaj znowu bebzol mi sie podniosl.... a poza tym mala wali juz nad pepkiem, pewnie boksuje..... wiec tak se, a i noge probuje wystawic na zewnatrz... naciska naciska i naciska a noga nie wychodzi z brzucha :D:D:D:D:D!!!

hihi ;) moj mały to uwielbia skakać po pęcherzu :P i lubi sie wyciągać tak że po żebra i miednica w jednym momencie mnie boli ;p
Dzis sie obraził bo mało spałam :P położyłam sie o 4 w nocy i o 9 wstałam ;P i on caly dzien spi, raz na jakiś czas sie ruszy ;P albo porusza sie z 5 minut i znowu cisza ;)

A teraz wybaczcie kochaniutkie moje ale ide spać! (ostatnio bardzo dużo bym spała.. Ciągle chce mi sie spać i spać i spać.. )
Do jutra :**
Buziam was wszystkie i fasolki to juz wogóle najbardziej! :))

nie oddam Kubusia :-D ja go nosiłam tyle czasu i to ja się darłam jak wyprzeć go nie potrafiłam i to ja miałam pop...położną i teraz za nic go nie oddam :-D ha !
a co najważniejsze ja se go zrobiłam i zaplanowałam płeć :rolleyes:
za dużo byś chciała,cyce naszej artystki,mojego Kubusia,coś jeszcze ? hehe

ale wiecie co dziewczyny krzyk podczas porodu pomaga,ból nie jest taki okropny wtedy :-D przez pierwsze kilka godzin skurcze to pikuś,ja miałam jazde gdzieś już na maksymalnym rozwarciu i po 11 godzinach,ale możliwe że było to spowodowane tym,że Kuba się cofał ciągle i przez to cofanie zmienił pozycje i miałam go po lewej stronie a główka ułożyła mu się w strone kosci miednicy a nie kanału rodnego,ale jakbym urodziła go naturalnie to chyba by mi krocze eksplodowało hehe na sali operacyjnej wszyscy gałami przewracali,bo on taki duży a mój brzuch tak nie wywglądał hehe

aniołku wiesz co,kobity takie wielkie się nie rodzą,moja siostra urodziła 3280g,moja kumpela 3400g a inna to już gigantke miała 3670g ;-) więc nie takie wielkie te kobity się rodzą,a moja sąsiadka urodziła chłopaka pół roku temu z wagą 2700g-o terminie i taki tyci tyci :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry