reklama

Brzuszki forumowiczek

saleminka- jakby się mały dobrze ułożył nic by ci nie było. Ja mam 155cm nie jestem duża-rodziłam naturalnie synka 4200 59cm. Mialam nacięcie-ale nie duże. Półtorej godziny po porodzie już chodziłam. A po 2 dniach wyszłam. Myśle,ze po cesarce bylo by gorzej.

Moze przy następnym bedzie inaczej. Nie ma co się źle nastawiać.

Ja miałam brzuch jak na bliźniaki,albo trojaczki. A i tak lekarze w szpitalu mówili,ze 3700 około. Może i dobrze- bo zastanawiali sie nad cesarką-może gdyby wiedzieli-to by cieli po tylu godzinach męczarni.Ja wiedziałam,że ok 4 kilo-bo z każdego usg-wychodził duży.

Kubulek śliczny-warto było troszkę się pomęczyc:P

Ostatnia edycja:
reklama
saleminka- jakby się mały dobrze ułożył nic by ci nie było. Ja mam 155cm nie jestem duża-rodziłam naturalnie synka 4200 59cm. Mialam nacięcie-ale nie duże. Półtorej godziny po porodzie już chodziłam. A po 2 dniach wyszłam. Myśle,ze po cesarce bylo by gorzej.

Moze przy następnym bedzie inaczej. Nie ma co się źle nastawiać.

Ja miałam brzuch jak na bliźniaki,albo trojaczki. A i tak lekarze w szpitalu mówili,ze 3700 około. Może i dobrze- bo zastanawiali sie nad cesarką-może gdyby wiedzieli-to by cieli po tylu godzinach męczarni.Ja wiedziałam,że ok 4 kilo-bo z każdego usg-wychodził duży.

Kubulek śliczny-warto było troszkę się pomęczyc:P

o tak gorzej po cc,tak by mnie tylko krocze bolało,a tak to każdy ruch sprawiał ból do tego miałam okropne duszności jak już Kubulka wyciągli z brzuchola,tak mi opadły płuca,że szok,myślałam że się udusze ;-)anestezjolog chciał mi maske z tlenem dać hehe

WOW!!! Saleminka GRATULEJSZYNS :) hehe i jak dzidzia? i ja Ty? :-)

A mam do Was pytanie... Czy ktoras z Was miala kolczyka w pepku? Bo ja 2 dni temu zauwazylam zaczernienienie tam i dzis opuchniety i bolal, to wyciagnelam... :sorry2: Moze wreszczie brzusio zaczyna mi rosnac i dlatego to tam :P hehe
Artystka... brzusio ekstra :)

A mam do Was pytanie... Czy ktoras z Was miala kolczyka w pepku? Bo ja 2 dni temu zauwazylam zaczernienienie tam i dzis opuchniety i bolal, to wyciagnelam... :sorry2: Moze wreszczie brzusio zaczyna mi rosnac i dlatego to tam :P hehe
z tego co wiem, to mozliwe, kolczyk powinno sie wyciagnac bo moze ozerwc dziurke ---> rosnacy brzuchacz bedzie go wypychac :)....
zobaczysz jak za jakis czas bedziesz sie smiala ze tak niedawno to narzekalas na maly brzucholek

Ja wyciągnęłam kolczyk w 2 miesiącu. Kilka dni później nie mogłam go włożyć a teraz gdy urósł mi brzuch to dziurka się rozciągnęła i mogę go włożyć. Tylko jest zaczerwieniony cały czas na około dziurek :-(

Co do kolczyka :P Nie wiem nie mam, miałam kiedys, 1 klasie gimnazjum :P Ale wyjęłam po paru miesiacach. Później w 1 klasie liceum zrobiłam sobie kolczyk w języku ;P no ale sie sepluniłam strasznie i dlatego wyjęłam :D. Teraz mam tylko w nosku kolczyk ;p

milenazagi ;) dzięki :)

ja powiem tak : jeśli charakter po tacie bedzie moj synuś miał to napewno każdą dziewczyne bede przed nim ostrzegać
A jak charakter po mnie, to dziewczyny raczej nie bedzie miał hehe ;p bo trudna jestem osobą ;p

no rzeczywiscie to moze byc od rosnacego brzuszka... Mam tylko cicha nadzieje, ze nie wyskoczy mi z dnia na dzien i nie rozerwie mnie jaktu mi coniktore wrozyly :-p:-) hehe Nie bede palcem pokazywac :-P hihihi A co do mojego niebrzuchatego brzusia, to Wam powiem, ze cos sie z nim tam w koncu dzieje :sorry2: Moze nadal nie wgladam na 6 miesiac, tylko jakbym miala gazy :-D hehe... No ale to chyba poczatek i urosnie :-)
Milej nocki wszystkim zyczymy :-)

reklama
Milena ja jak każdemu mówiłam ze mam 6 miesiąc to mi nie wierzyli :P mialam mały brzusio. Moja koleżanka stwierdziła że dziewczyny w 4 miesiacu tak wyglądały jak ja w 6 hehe ;P
A teraz też mi mowią że aż takiego dużego brzusia nie mam.

Ale czasami jak sie mały rozpycha to tak mnie skóra swędzi, strasznie ;/ najchetniej odciełabym sobie polowe skóry tak mnie swedzi jakby sie rozrywała ;P i wtedy oliwke w sumie wyciagam ;p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry