a dziękuję;-)shyangel brzuszek fajny i mały :-) i fajne łózko i szafki przy nim hehekolor cudny :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a dziękuję;-)shyangel brzuszek fajny i mały :-) i fajne łózko i szafki przy nim hehekolor cudny :-)

Mi pępek nie wyszedł przez całą ciążęartystka92 piękny brzuszek!
Dziewczyny mam pytanie kiedy wam się wycisnęły pępki i czy każdej się wyciska????
![]()

Śliczny brzusio

nie wiem, same ocencie.....artystka92 piękny brzuszek!
Dziewczyny mam pytanie kiedy wam się wycisnęły pępki i czy każdej się wyciska????
hahaha ja mialam wyrwe a nie dziurejestesaniolkiem mi się wydaje, że to wszystko zależy od tego jaki pępek miałaś wcześniej. Bo jeśli "dziurę" to widać, że Ci wypchało . Ja mam takiego guzika![]()
Mi najwięcej wyskoczyło w ostatnich dwoch tygodniach właśnie więc balsamuj się ile wlezieNo dziewczyny mi pepek nie wyszedł od połowy pępka w góre jest lekko odstający a poniżej połowy pępka jest wklęsły i tak juz mam od 6 miesiaca. Nie wydaje mi sie zeby mi wyszedł pępek
Dzieki za mile slowa. Ja mam tylko 2 rozstepy na brzuchu nad pepkiem mam 2 krechy i mam nadzieje że tak zostanieBo juz ani jednego wiecej nie przeżyje ;P