Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Oj pamiętam pamiętam ;D
Ja taki jak Ty teraz miałam w 20 tygodniu ;D;p hihi chociaż ja taka chudziutka jak Ty to nie byłam ;]
A zobaczysz zleci ten czas. Ja dopiero co sie o ciąży dowiedziałam, a tu już na dniach moge rodzić ;D Wyczekuje bobasa Wiec czas leci fiu fiuuu baaardzo szybko ;]
Oj leci leci, przecież niedawno byłam w 7tc., a tu już drugie tyle...
A Ty faktycznie już lada moment, nerwy pewnie lekkie są. Życzę spokoju i względnie lekkiego porodu
No i oczywiście zdrowego i silnego maluszka
a no nie dziękuję żeby nie zapeszyć.
Ale mi gin powiedziala ze raczej do terminu (7marca) nie wytrzymam i ze urodze. No ale cóż zobaczymy Czekam i czekam i sie doczekać narazie nie moge.
A tak wogóle dziewczyny, tu wstawiamy foty swoich bebzolków rozmawiamy o brzusiach. Ale jak chcecie pomarudzić jak to wam coś dolega albo sie dzieje, albo ogólnie chcecie z kimś pogadać, wpadajcie na wątek brzuszkowe pogaduchy.
Zapraszamy, male nasze grono narazie