Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kochana majteczki całe Tylko te zdjecie telefonem robiłam i widać nie jest za dobrze, ale tam poprostu wywinął i to tak wygląda Ale majteczki jeszcze za duże są ;]
rzut z gory wymiata, jakbym widzialam moj brzuchacz czasami
a bebzolek to ci cudownie wysadzilo i powiem ze nie masz wcale az tak nisko... moze przetrzymasz do 40tc??
moj ostatnio jest plaskawy po srodku wiec nie wiem, a i zaczynam panikowac, bo on nie chce rosnac a powienien juz chyba czyz nie??....
gdzie moj klocek sie tam miesci to ja nie wiem...
w piatek wizyta wiec zobacze czy aby wszystko na bank ok... zwlaszcza ze maly zaczyna coraz leniwszy sie robic ...
aniołek no wiesz kochana Mój to długo był w miejscu od 2 tygodni urósł jakoś.. Wysadziło mnie nieźle, ze 100 cm ogólnie podrosłam do 108 ;D no i 5 rozstępów mi sie zrobiło ale małych na szczescie.
Zobaczysz bedziesz miała przestój A teraz to juz nie wiem od czego to zalezy, ale wód płodowych raczej nie dojdzie Ci ,jedynie młody będzie rósł i uzupełniał brzunio sobą Wiec dużo mi sie wydaje ze nie przybedzie wam :***
Kochana to nie wyprócie Majtochy moje są całe.. Szef sie tak ułożył i to wygląda jakby tam gatki mi poszły. Ale są całe Moge jesio jedno foto wstawić i bedzie widać ze cale są !
wstawiam dowód!!