• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Brzuszki forumowiczek

No ja mam straszną zgage ostatnio po wszystkim, po kanapce, po marchewce, po wszystkim dosłownie. Spóchły mi nogi. Hm mam duuuży problem z zakładaniem butów czy wchodzeniem na 4 piętro i ogólnie od paru dni choruje ;/ Nie mam gorączki a mam strasznie silne bóle głowy, byłam u lekarza i powiedziała ze nie wie co mi jest i tam dała pare wskazówek. Powiedziała ze jestem bardzo odwodniona (?) ale czemu to nie wiem bo pije dużo..
A prócz tego samopoczucie super ;) Synek kopie po żebrach (bardzo mu się ten sport spodobał, bo nagminnie to robi ;p)
W każdym razie uwielbiam te uczucie jak brzusio mi faluje i wiem że tam w środku taka mała istotka się rusza :)

jestesaniolkiem to widze że odpowiedzialny facet ;D:) gratuluje oświadczyn i mam nadzieje że przyjełaś :) hehe

reklama
artystka92 i jestesaniolkiem wielki przeogromny szacun za postawę i odwagę. Jestem naprawdę pod wrażeniem. Podziwiam was dziewczyny małe kobietki o silnych i dumnych sercach.Pozdrawiam

Jestesaniolkiem a co to sie stalo,ze z chlopczyka zrobila sie dziewczynka??

Kurcze mi gin powiedzial ,ze widzial na 100% siusiaka a jak u Ciebie bylo??bo ja mam ostatnio przeczucia ,ze to jednak dziewczynka.Kurcze.

mazia u mnie na normalnym usg widać ze chłopak :) Później na drugim normalnym usg też było widać że jest chlopak :P i później poszłam na usg 3d i było ze 4 razy widać że chłopak :P
Nawet mam zdjęcie usg tylko normalne, że widać że chłopak
Ale zobaczymy bo mam znajomą co widzieli u niej chłopaka nawet 3 dni przed porodem a urodziła sie dziewusia :) hehe :)

mazia u mnie na normalnym usg widać ze chłopak :) Później na drugim normalnym usg też było widać że jest chlopak :P i później poszłam na usg 3d i było ze 4 razy widać że chłopak :P
Nawet mam zdjęcie usg tylko normalne, że widać że chłopak
Ale zobaczymy bo mam znajomą co widzieli u niej chłopaka nawet 3 dni przed porodem a urodziła sie dziewusia :) hehe :)

hehe noo zobaczymy ja tez mam mieć chlopa ale z dziołszki tez sie uciesze :-D

reklama
Mój brzucholek w 19tc.

1094702.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry