reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Brzuszki forumowiczek

A to moj brzuchol z dzisiaj 21 t 1dc
dscn0888.jpg

dscn0895p.jpg

dscn0889.jpg

Będzie chłopczyk Antoni Stanisław:)))

reklama
Mazia89 ;) Ładniutki brzunio ;))
Ja chyba sie zdecydowałam na Antosia w końcu :)
I przyszła chrzesna jest za tym i imie ma pozytywne cechy, i ogólnie to cała rodzina za Antosiem i Jasiem jest, ale Jasiów właśnie mnóstwo sie narobiło. A ja nie znam Antosia żadnego.. Więc może byłoby fajnie... ;)
W środe ide na usg 3d :D no i... zobaczymy czy potwierdzi ginekolog to co moja gin mowila ze bedzie synek :D
Bo już wszyscy oszaleli i zakupy zrobili wszystkiego na niebiesko :)

Wstawiajcie kobietki te brzuszki :)) Milo popatrzeć jak nowe życie w brzuszku rośnie :))

Hehe wkleiłabym ale nie ma kto mi zrobić zdjęcia niestety ale w niedziele z kumpelą się będę widziała więc może dodam fotke na ten koniec tygodnia :)
Wogóle powiem wam ze mnie straszne dusznosci złapały od 2 godzin tak mi ciezko sie oddycha, strasznie wręcz... ;/ zaraz wyjde z psem i ide spać bo naprawde jestem zmęczona a jeszcze glowa mnie boli, coś czuje że mnie rozłoży :( Obym do nastepnego piątku wyzdrowiała bo koleżanka poprosiła mnie o opieke na pare godzin 2miesięcznym Oskarkiem :) Hihi ona sobie z nim rady nie dawała a ja przyszłam i dzidzia taka grzeczna :) hehe

fakt kaftaniki się podwijają,ale najlepsze są na etapie odpadania pępka ;-) pępek jest bardziej wietrzony.
Ja najbardziej jestem zadowolona z śpiochów rozpinanych na dole,łatwo pieluche zmienić :-) ale i body zakładam i spodenki na nie i też jest ok :tak:

a teraz focia która przedstawia brzusio,a raczej co z niego zostało :-D

2 tygodnie temu Kuba przyszedł na świat

a to moje szczęście

reklama
jesteśaniołkiem jestem w szoku ale masz brzuchol:shocked2::shocked2:ale pikny:tak:
seleminka sliczny chlopczyk:)
Artystka antoś sliczne imię:D

W ogole zauwazylyscie ,ze teraz jakis wysyp chlopczyków?

Do góry