reklama

A to moj brzuchol z dzisiaj 21 t 1dc

Będzie chłopczyk Antoni Stanisław))
mazia masz bardzo ładny brzuszek zazdroszczę wam dziewczyny takich brzuszkow
artystka92
Fanka BB :)
Mazia89  Ładniutki brzunio
 Ładniutki brzunio  )
)
Ja chyba sie zdecydowałam na Antosia w końcu 

I przyszła chrzesna jest za tym i imie ma pozytywne cechy, i ogólnie to cała rodzina za Antosiem i Jasiem jest, ale Jasiów właśnie mnóstwo sie narobiło. A ja nie znam Antosia żadnego.. Więc może byłoby fajnie...
W środe ide na usg 3d no i... zobaczymy czy potwierdzi ginekolog to co moja gin mowila ze bedzie synek
 no i... zobaczymy czy potwierdzi ginekolog to co moja gin mowila ze bedzie synek 
Bo już wszyscy oszaleli i zakupy zrobili wszystkiego na niebiesko

Wstawiajcie kobietki te brzuszki ) Milo popatrzeć jak nowe życie w brzuszku rośnie
) Milo popatrzeć jak nowe życie w brzuszku rośnie  )
)

Ja chyba sie zdecydowałam na Antosia w końcu
I przyszła chrzesna jest za tym i imie ma pozytywne cechy, i ogólnie to cała rodzina za Antosiem i Jasiem jest, ale Jasiów właśnie mnóstwo sie narobiło. A ja nie znam Antosia żadnego.. Więc może byłoby fajnie...
W środe ide na usg 3d
Bo już wszyscy oszaleli i zakupy zrobili wszystkiego na niebiesko
Wstawiajcie kobietki te brzuszki
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
mi sie jeszcze widzi imie Witek  ....
....
ej artystka a ty mialas wkleic swoje zdj. pod koniec tego tyg!!!!

ej artystka a ty mialas wkleic swoje zdj. pod koniec tego tyg!!!!
artystka92
Hehe wkleiłabym ale nie ma kto mi zrobić zdjęcia niestety ale w niedziele z kumpelą się będę widziała więc może dodam fotke na ten koniec tygodnia 
Wogóle powiem wam ze mnie straszne dusznosci złapały od 2 godzin tak mi ciezko sie oddycha, strasznie wręcz... ;/ zaraz wyjde z psem i ide spać bo naprawde jestem zmęczona a jeszcze glowa mnie boli, coś czuje że mnie rozłoży Obym do nastepnego piątku wyzdrowiała bo koleżanka poprosiła mnie o opieke na pare godzin 2miesięcznym Oskarkiem
 Obym do nastepnego piątku wyzdrowiała bo koleżanka poprosiła mnie o opieke na pare godzin 2miesięcznym Oskarkiem  Hihi ona sobie z nim rady nie dawała a ja przyszłam i dzidzia taka grzeczna
 Hihi ona sobie z nim rady nie dawała a ja przyszłam i dzidzia taka grzeczna  hehe
 hehe

Wogóle powiem wam ze mnie straszne dusznosci złapały od 2 godzin tak mi ciezko sie oddycha, strasznie wręcz... ;/ zaraz wyjde z psem i ide spać bo naprawde jestem zmęczona a jeszcze glowa mnie boli, coś czuje że mnie rozłoży
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
to ja poswiece nie tylko brzuszkiem 

, a co - pierwszy raz w zyciu mam czym swiecic
, a co - pierwszy raz w zyciu mam czym swiecic 
 :
:

to jest 18tc

to jest 18tc

A 

adka696
Gość
to ja poswiece nie tylko brzuszkiem, a co - pierwszy raz w zyciu mam czym swiecic
:
to jest 18tc
ale masz duży brzuszek
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
jak dla mnie maly....ale masz duży brzuszek)
iwesz , chyba kazda kocha sie w meeeega duuuzym pileczkach
saleminka8
fakt kaftaniki się podwijają,ale najlepsze są na etapie odpadania pępka ;-) pępek jest bardziej wietrzony.
Ja najbardziej jestem zadowolona z śpiochów rozpinanych na dole,łatwo pieluche zmienić :-) ale i body zakładam i spodenki na nie i też jest ok

a teraz focia która przedstawia brzusio,a raczej co z niego zostało

2 tygodnie temu Kuba przyszedł na świat

a to moje szczęście

Ja najbardziej jestem zadowolona z śpiochów rozpinanych na dole,łatwo pieluche zmienić :-) ale i body zakładam i spodenki na nie i też jest ok

a teraz focia która przedstawia brzusio,a raczej co z niego zostało

2 tygodnie temu Kuba przyszedł na świat

a to moje szczęście

reklama