Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ola W ja tez mam z tym problem - nie znam nikogo w ciążynie tylam nic od poczatku ciąży, schudłam nawet 2kg aż między wizytami (3tyg) przybylo mi 2,5kg (ale lekarz wazy mnie o 18 wiec slabo porównywalne) i lekarz powiedzial żebym pilnowala wagi bo będziemy musieli odbyć rozmowę ;-) wiec tez przeszukalam neta w poszukiwaniu porównań, a teraz się waze codziennie i codziennie mam inna wagę i to nie zawsze wyzsza
nie przejmuj się kazda z nas troche schizuje
![]()
Na pewno to chwilowe, ja codziennie waze inaczej rano, w pon miałam 62,7 wczoraj 63,4 dzis znów 62,8.. Zalezy czy zrobisz kupę hahaCiekawe czy ze mna tez odbędzie rozmowe w tej syt [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Daje jeszcze radę zapisać spodnie ale już powoli czuje dyskomfort dlatego w najbliższym czasie muszę zainwestować w ciazowki..Bulkaasia ale wyskoczył brzusiosuper, majtki tez wymiataja
Alex sliczny brzuszek, dasz rade jeszcze zapiac normalne dzinsy?? Ja juz tylko ciazowe spodnie lub getry zwykle, ale getry tak sie rozciagnely u gory, ze po porodzie beda do wywalenia