reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Brzuszki lipcówek :)

Lilith, no to czyli odpowiedź masz już wyżej ;-)
Doktorek w sumie i w 10 tygodniu też już mnie tak badał ;-)

reklama
Urosłam i ja :) brzuch większy już niż cyc [emoji14]

18 tc

1486673500-aaaaaa.jpeg

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Ewcia ja sprawdzałam cm i niemwiem jak one to liczą bo mało mama haha a na pelce niemwiem jaka zasadę przyjąć bo na pewno mam wyżej niż powinnam. Ale nie martwię się, w końcu nie znam się i samemu nie ma co tak kombinować.

Morela ślicznie wyskakuje. Ładnie w rameczce wygląda ;)

Morela_87 tez mam juz większy brzuchol :) super wyglądasz :)

Kasiulka! Dzięki, fajny jest bo pocieszający - nie przybrałam za dużo, ale wg lekarza przybrałam za szybko:p teraz się pilnuję ze słodyczami :D

Na tej stronie co wcześniej podawałam bellybestfriend . pl jest zakładka waga i na tym wykresie jest zaznaczony spodziewany zakres wagi jaki powinien być na każdy tydzień. Funkcja dostępna tylko chyba miesiąc po zalogowaniu także ja sobie zrobiłam screen shot y tego bo już teraz to zniknęło :p ale jak ktoś tam nowy wejdzie i się zaloguje to będzie też miał :)

reklama
Do góry