reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Brzuszki lipcówek :)

Nie, w 8 nie wierzę, mimo wszystko myślę że to nawet nie byłoby za dobre w moim przypadku.

reklama
Haha powiedz od razu ze nie masz takiej długiej reki do selfie żeby go bylo widac :D haha
rozgryzłaś mnie haha

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Aim czemu nie wierzysz w 8? :) i czemu nie byłoby za dobre?

Na 8 to ja miałam nadzieje, ale pofolgowałam i juz mam 4,5, a jestem w połowie drogi [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Bo ja jestem w tej chwili na granicy niedowagi, a już mi cycki sporo urosły to też troche waży, dziecko też pewnie ze wszystkim z pół kg waży, 8kg to tyle co sama ciąża w najlżejszym wydaniu na koniec. Więc przy takim zakończeniu to by oznaczało że przez ciążę bym schudła a to nie jest wskazane jak myślę o tym żeby ciążę przeprowadzić zdrowo. Już pomijam fakt że na pierwszych prenatalnych już miałam m in z tego powodu wzrost ryzyka porodu przedwczesnego więc jak jeszcze bym schudła to jeszcze je sobie podnoszę. Książki też wyraźnie mówią że osoby z niedowagą powinny nieco więcej w ciąży przybrać, dla dobra malucha.

Patrzy na mnie tak jakby mnie chciał zabić xD ale coś czuję że teraz w sobotę będę już trochę na plusie :)

Moja tez jak zobaczyla wczoraj ze przytylam to mowi no bardzo sie ciesze...bo z ta hemoglibina i jeszcze jakbym schudla to nie wiem czy jakis szpital by mnie nie czekal brr.

010igov35ye70zfx.png

Dziewczynyyyyyy!!!!

Pierwsze ruchy wczoraj byly. Czulam je i widzialam!!!!
Zalalam sie lzami niczym Niagara!
A rano pytalam sie kumpeli (ona miesiac do przodu z brzuchem) czy mi sie to moglo przewidziec itp?! Powiedziala, ze na pewno nie! I ze teraz to dopiero sie zacznie.
Piekne uczucie, jakby motyl obijal sie o wewnetrzna strone brzucha. W dodatku bylo to widac...[emoji7]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wielkie gratulacje!! Tyle się czeka na ten moment przecież :) i faktycznie, z każdym tygodniem bądź i dniem będzie wyraźniej :)

Do góry