reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Brzuszki lipcówek :)

U mnie 17+4, startowałam z waga 48 kg
Truskawko Ty chudzino się nie przejmuj wagą - miałaś piękną startową. Ja startowałam z 58 a teraz 61.5 więc nie jest za dobrze [emoji14] Obecnie zaczęłam 19 tydzień :)

f2w3rjjgy5cue5bk.png

reklama
Tea ślicznie i bardzombardzo zgrabnie!!

Truskawka, moja lekarka mi tłumaczyła, że jak z nizszej wagi się startuje to można więcej nabrać. Pamiętaj, że ja też tak nabralam niewiedzac w zasadzie skas bo jadam na prawdę niewiele i w zasadzie zero słodkiego.
Z dnia nadzien przyszlo wiecej wody, potem pojawił się celulit i czuje się omropnie, ćwiczenia które jeszcze wcześniej wykonywałam nic a nic nie dawały.
Myślę, że to taka ciąża. Nawet w tej pierwszej gdzie miałam wielki brzuch była tylko wida i 15na plusie a jadłam więcej.
Musimy to jakoś przeboleć, choć ciężko jesr, chciałam czuć się atrakcyjnie a nie juz gacie z 6 na 8 zmieniłam :( za to sukienki mi to rekompensują i czuje się ekstra, gdyby jeszcze tylko ciepło było.

Aaggaa - a mi się podobają obie wersje. Najbardziej to się chyba przyzwyczaiłam do Twoich upietych włosów i okularków, więc zdjęcie z prawej było zaskoczeniem [emoji6]

reklama
Guuupia no [emoji14]. Jaki niewyglad? Ja od tygodnia tez odpoczywam od soczewek, i musiałam się przeprosić z okularami - przez co czuję się ślepa [emoji19]

Do góry