reklama

Brzuszki lipcówek :)

reklama
Ola W. - i brzuszek i waga jak najbardziej w normie [emoji5]. Niczym się nie przejmuj [emoji5]

Mnie przerażają te wieczorne pomiary wagowe - a akurat wizyty u gin mam w godzinach poznopopoludniowych. Na "szczęście" pierwszą wizytę też miałam w tych godzinach, więc nie będzie sporej odchylki [emoji6]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki dziewczyny, pocieszyłyście :) zobaczymy jak będzie dalej!

A co do wizyt... mam tak samo :D najbardziej mnie denerwuje, że mam nie zdejmować butow :D a jakby nie patrzeć- same buty dodają mi kilogram (wiem, bo sprawdzałam w domu na wadze [emoji23])

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ola W nie przejmuj sie kg bo to slodki ciezar ja poki co raczej na minusie ..jestem ale to.dlatego ze nie wiele jem...

010igov3fkey3mez.png

Ola to mini brzus ;) kg jescze ok :) ale jednak trzeba sie pilnować w pierwszym trym w ogóle kaloryczność posiłków nie powinna sie zmieniać, dopiero pózniej do 300 kal moze byc więcej ;)
Ale ja byłam tak głodna na początku studnia bez dna :(
A buty i ubranie położne mi odejmują ;) tak z 0,5-07 kg

Kasiulka - to łaskawe te położne [emoji6]. Mi nigdy nie odejmowali [emoji34]. A tak jak wyżej napisałam - wizyty mam praktycznie z wieczora (czyli kilka posiłków za mną i conajmniej 2 l płynów w sobie) + ciuchy... Ehhh

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry