Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ola W. - i brzuszek i waga jak najbardziej w normie [emoji5]. Niczym się nie przejmuj [emoji5]
Mnie przerażają te wieczorne pomiary wagowe - a akurat wizyty u gin mam w godzinach poznopopoludniowych. Na "szczęście" pierwszą wizytę też miałam w tych godzinach, więc nie będzie sporej odchylki [emoji6]
Dzięki dziewczyny, pocieszyłyście zobaczymy jak będzie dalej!
A co do wizyt... mam tak samo najbardziej mnie denerwuje, że mam nie zdejmować butow a jakby nie patrzeć- same buty dodają mi kilogram (wiem, bo sprawdzałam w domu na wadze [emoji23])
Ola to mini brzus kg jescze ok ale jednak trzeba sie pilnować w pierwszym trym w ogóle kaloryczność posiłków nie powinna sie zmieniać, dopiero pózniej do 300 kal moze byc więcej
Ale ja byłam tak głodna na początku studnia bez dna
A buty i ubranie położne mi odejmują tak z 0,5-07 kg
Kasiulka - to łaskawe te położne [emoji6]. Mi nigdy nie odejmowali [emoji34]. A tak jak wyżej napisałam - wizyty mam praktycznie z wieczora (czyli kilka posiłków za mną i conajmniej 2 l płynów w sobie) + ciuchy... Ehhh
Na szczescie waga rano spada w dół a na noc jest taka jak przed ciaza. W pierwszej przytylam 10 kg w drugiej 5 kg teraz cos czuje ze jednak dobije do 10